Voelt het licht? Het wordt mij met regelmaat gevraagd. Een vraag die zeker een jaar geleden niet makkelijk voor mij was. Ik kreeg er gewoon geen duidelijk gevoel bij. “Voelt het licht?” is een ‘tool’, een vraag uit Acces Consiousness®. Men zegt dat je alleen die dingen moet doen in jouw leven die licht voelen. Wanneer het zwaar voelt mag je het laten. Ik begreep dat maar vond het keer op keer érg moeilijk om te beantwoorden.

Acces heeft veel duidelijk voor mij gemaakt. De Bars® geven vind ik leuk… ik heb nog met het idee gespeeld om door te gaan met Acces, om daar m’n vak van te maken… maar het ging gewoon niet. Ik kreeg niets op papier, ik kon geen website verzinnen, dat soort dingen. Het voelde dus duidelijk niet licht.

Voelt het licht? - anderstevoren - Soul Body Fusion®
Voelt het licht? – anderstevoren – Soul Body Fusion®

Mijn grote liefde

Een paar maanden later kwam Soul Body Fusion® voorbij. En dat voelde me toch een partij licht voor mij. Ik ging helemaal AAN. Het was meteen liefde, dikke liefde. Terwijl Acces géwéldig is, en ontzettende gave tools heeft, mensen grandioos helpt, was het gewoon niet mijn ding, niet als beroep zeg maar. Acces is mijn goede vriend. Soul Body Fusion® mijn grote liefde.

Websiteteksten, bloggen, vloggen, het gaat nu allemaal als vanzelf. Ik heb een onuitputtelijke bron inspiratie. En die wordt alleen maar groter met steeds nieuwe klanten en hun persoonlijke ervaringen. Ik heb fijne klanten, ik werd gevraagd door lieve mensen om in hun praktijk te komen werken… super licht allemaal!

Kan het jouw vriend zijn?

Heb jij ooit zó duidelijk gevoeld of iets HET voor jou was? Wie weet… Soul Body Fusion® hoeft niet jouw ding, jouw grote liefde te zijn. Maar het kan wel je vriend zijn. Het kan je helpen om veel duidelijker te gaan voelen wat klopt voor jou. Waar jouw weg ligt. Zodat jij wellicht jouw grote liefde met een stuk minder bochten tegen mag gaan komen.

Lees meer over Soul Body Fusion® op anderstevoren.nl. Je leest er de ervaringen van anderen. Je vindt er nog meer blogs en ook vlogs. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, de FAQ maken ook veel duidelijk. Benieuwd naar nóg meer, kijk eens rond op Soul Body Fusion Nederland.

Wat voelt licht voor jou?

Benieuwd naar jouw weg? Ben je er aan toe? Wil je graag weten wat Soul Body Fusion® voor jou in petto heeft? Wat jouw ziel belangrijk vindt voor je? Welke kant jij op zal gaan? Wat voelt licht voor jou? Laat Soul Body Fusion® jou helpen. Laat jouw ziel je helpen.