online workshop

Soul Body Fusion® workshopweekend.

 • nieuwe data volgen.
 • Zaterdag en zondag van 9:00 tot 12:30 uur
 • Thuis online via Zoom
 • Soul Body Fusion® workshopweekend; wordt gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner.

Soul Body Fusion biedt tegenwicht.

Met Soul Body Fusion nodig je jouw ziel; jouw hogere zelf, uit om zich volledig met je lichaam te verbinden zodat je meer je stralende potentieel kunt leven. Juist nu, in een tijd waarin alle onrust je uit je evenwicht kan brengen, kom je met SBF echt in je kracht te staan.

Zo kan Soul Body Fusion wonderen doen voor je eigen welzijn en die van jouw omgeving.

Voordelen.

Gezellig samenkomen op de meest bijzondere plaatsen, met een heerlijke lunch, zo geven wij graag onze workshops natuurlijk! Maar… onze online cursus is zeker geen slap aftreksel en heeft zelfs voordelen:

 • Je ervaart meteen dat je je vanuit huis met de hele wereld kan verbinden. We hebben zelf ervaren dat Soul Body Fusion prima werkt via de computer tijdens onze opleiding door Jonnette Crowley. Het is indrukwekkend hoe diep de verbinding ook online ervaren kan worden wanneer je met Soul Body Fusion bezig bent.
 • Voor nu is het ook een voordeel dat je niet hoeft na te denken over de maatregelen, adviezen en beperkingen … Je kunt ontspannen en je richten op het essentiële van dat moment; het volledig integreren van jouw hogere zelf, jouw ziel.

Soul Body Fusion is onbeperkt!

Zo zie je dat Soul Body Fusion zich niet laat beperken door uiterlijke omstandigheden. Je volgt de workshop vanachter je eigen computer, zorgt zelf voor koffie/thee en lekkers en bent toch in verbinding met de hogere frequenties.
Bovendien creëren we met zijn allen een sterk veld van het hoogste potentieel; de wereld van het hogere zelf, onze ziel.
We maken er een onvergetelijk weekend van waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben.
Wees welkom! <3

Online Practitioner workshop Soul Body Fusion®

In deze workshop leer je meer over de achtergrond van Soul Body Fusion® en kun je de diepe werking ervan ervaren. Ook leer je anderen te begeleiden tijdens Soul Body Fusion® sessies.

Na deze 2 ochtenden heb je voldoende inzicht en ervaring om professioneel aan het werk te gaan met Soul Body Fusion; je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Ook wanneer je voor jezelf verdieping in Soul Body Fusion® zoekt, is deze workshop een aanrader. Wij hebben onze workshopdagen zo opgebouwd dat denken en doen op een prettige manier worden afgewisseld en het delen van ervaringen krijgt veel ruimte.

online workshop Soul Body Fusion®
online workshop Soul Body Fusion®

Over de workshop

Er wordt tijdens de workshopdagen ingegaan op de achtergronden van Soul Body Fusion®; waar het vandaan komt, hoe het werkt en wat de werking er van kan zijn. Tijdens onze workshop leer je Soul Body Fusion® toe te passen op jezelf, op anderen, op kinderen, op dieren en zelfs op situaties. Bij Soul Body Fusion® activeer je het proces waardoor meer zielsenergie in het lichaam van de ontvanger komt. Een sessie duurt slechts 2 keer 10 minuten.

Teachers Maddy-Devi en Nicolet leren je Soul Body Fusion® toe te passen op een mede-cursist en je bent tijdens deze dag ook oefenpersoon van een cursist. Je kunt een sessie simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen op de vingertoppen van de ontvanger legt. Bovendien leer je ook de toepassing op kleine en grote afstand, zonder fysiek contact. Je leert dus alles in 2 ochtenden dit weekend!

Soul Body Fusion® bracht veel meer meer flow, kracht, gezondheid en geluk in mijn leven.’

Het workshopweekend vindt op zaterdag en zondag plaatst van 9:00 tot 12:30 uur en na afloop ontvang je het internationale Soul Body Fusion® Practitioner certificaat. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze workshop te volgen, iedereen kan het leren. Gun jezelf het leren van deze techniek waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben.

Praktische informatie

 • Tijden:
  Dit online workshopweekend is beide dagen van 9:00 tot 12:30 uur (online inloop vanaf 8:30 uur).
 • Houd bij de hand:
  Flesje water. Doe makkelijk zittende kleding aan en neem extra sokken of sloffen en een trui mee.
 • Tarief:
  € 150,- (vrijgesteld van btw) inclusief een boel naslagwerk en natuurlijk jouw Soul Body Fusion® Practitioner Certificaat.
 • Opgave:
  Geef je op voor dit online workshopweekend bij jou thuis door een mailtje te sturen naar Maddy-Devi: maddy-devi@anderstevoren.nl.
 • Voorwaarden:
  Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden staan onderaan deze pagina.
 • Heb je nog vragen?:
  Dan kun je uiteraard altijd even bellen met Maddy (06 – 250 76 253) of Nicolet (06 – 189 12 785).
 • Aandacht:
  Om iedereen optimale aandacht te kunnen geven, is het aantal deelnemers per workshop beperkt én zijn we, ook online, met twee gecertificeerde Teachers aanwezig. Online hebben wij het minimum op 6 deelnemers en het maximum op 12 deelnemers gezet.
 • Practitioner groep:
  Elke 1e donderdagavond van de maand (20:00-21:00/21:30), geven Nicolet en ik onze, reeds opgeleide, practitioners via Zoom de gelegenheid samen te komen. Het is elke maand een fijn moment met gelijkgestemden. We doen een energie-oefening, je kunt al jouw vragen stellen, er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk gaan we aan de slag met Soul Body Fusion.
 • Individuele sessies.
  Wil je eerst, of nog eens, Soul Body Fusion® ervaren in individuele sessies? Dat kan zowel bij Maddy als Nicolet.

Jouw eigen volgorde

Jouw verbinding met Soul Body Fusion® kun je versterken door het boek te lezen, sessies te ontvangen, de workshop te volgen en zelf sessies te geven (aan jezelf en anderen). Zoals gezegd mag je hierin jouw eigen volgorde kiezen. Persoonlijke sessies kun je zowel bij Nicolet als Maddy inboeken.

Nicolet geeft sessies in haar praktijkruimte in Den Haag en bij jou thuis. Maddy geeft sessies op diverse locaties in Zuid-West Nederland, bij jou thuis en online / op afstand. Het boek kun je online bestellen via uitgeverij HAFEJA.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is samen-1024x768.jpg
Deze Soul Body Fusion® Practitioners workshopdag wordt verzorgd door
Certified Soul Body Fusion® Teachers Nicolet Goedhart (l) en Maddy-Devi Homburg (r).

Wil je meer lezen?

anderstevoren - Soul Body Fusion® - Waar kan Soul Body Fusion® bij helpen?
anderstevoren – Soul Body Fusion®

Effecten van Soul Body Fusion®

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de Soul Body Fusion® workshopdag: gelukkiger, meer energie, minder stress, een rustiger hoofd, meer zelfvertrouwen, een snelle spirituele groei, meer in eigen kracht staan, beter grenzen aan kunnen geven, beter omgaan met hooggevoeligheid, paranormale gaven worden sterker / ontwaken, genezing van depressie, kanker, diabetes, positieve gedragsveranderingen bij mensen met autisme, ADHD, PDD NOS, en nog veel meer.

Algemene voorwaarden
Praktijk Goedhart en anderstevoren Soul Body Fusion®.

Praktijk Goedhart
Praktijk Goedhart
anderstevoren Soul Body Fusion®
anderstevoren Soul Body Fusion®

Inschrijfvoorwaarden.

Wanneer je je op erg korte termijn (bijv. 1 á 2 dagen) voor een workshop wilt inschrijven, bel dan met Maddy of Nicolet.

 • Je kunt je voor een workshop alleen inschrijven per mail. Deze inschrijving beschouwen wij als bindend.
 • Na jouw inschrijving ontvang je een factuur voor deelname aan de betreffende workshop.
 • Je wordt verzocht de betaling na ontvangst van de factuur over te maken met vermelding van de workshopdatum.
 • Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, doch uiterlijk een week voor de workshop.
 • Bij inschrijving korter dan 1 week voor de workshop, betaal je per ommegaande.
 • Jouw recht op deelname is pas gegarandeerd zodra de factuur betaald is.
 • Uitzonderingen alléén in overleg.
 • Wij behouden ons het recht de workshop te annuleren bij onvoldoende deelname.
 • Ingeschreven deelnemers ontvangen hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk bericht, waarna hun betaalverplichtingen vervallen.
 • Het eventueel reeds betaalde inschrijfbedrag wordt per ommegaande teruggestort, dan wel wordt de inschrijving in overleg verplaatst naar een volgende workshop.

Annuleringsvoorwaarden.

Na inschrijving zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

 • Het kan gebeuren dat je door dringende omstandigheden van je inschrijving moet afzien. Ben je genoodzaakt te annuleren, dan worden er, afhankelijk van het tijdstip van annulering, kosten in rekening gebracht.
 • Meer dan 10 dagen voor de workshop worden 35 euro administratiekosten in rekening gebracht.
 • Binnen 10-5 dagen voor de workshop: restitutie van 75% – minus 35 euro administratiekosten.
 • Binnen 4-1 dagen voor de workshop restitutie van 50% – minus 35 euro administratiekosten.
 • In gevallen van overmacht kunnen we jouw deelname verschuiven naar een andere datum.
 • Overmacht ter beoordeling door Praktijk Goedhart en anderstevoren Soul Body Fusion® en aanvraag daarvoor alléén per mail.
 • Deelname is persoonlijk. Bij verhindering is het echter wel mogelijk een vervanger te laten deelnemen, neem hiervoor wel contact met ons op.