Ervaringen die mensen ná onze Soul Body Fusion® workshops veelal hebben zijn; steviger staan, ontspanning, meer zelfvertrouwen, makkelijker keuzes kunnen maken en een groter gevoel van vrijheid. We horen ook dat mensen lekkerder in hun vel zitten, beter grenzen kunnen stellen, zich meer zichzelf voelen, synchroniciteit en flow ervaren. Bovendien vindt men het heel fijn om nu tools in handen te hebben om mensen in hun omgeving te ondersteunen en bij te dragen aan het collectief.

Certified Soul Body Fusion® Teachers Maddy-Devi Homburg (l) en Nicolet Goedhart (r).

De ervaringen bij onze Soul Body Fusion® workshop zelf:

2021

Bianca Tijdens de workshop was er een goede balans tussen informatie en oefeningen. Het was een hele fijne natuurlijke omgeving en de locatie was prachtig. Er was een heerlijke gezonde lunch en er was voldoende te eten en te drinken. Jullie uitleg was duidelijk, maar ook luchtig. Door jullie heldere informatie en voldoende ruimte om in rust te oefenen, zowel binnen als buiten, heb ik kunnen ervaren dat SBF veel ontspanning geeft. Mede hierdoor ben ik nog enthousiaster geworden over SBF. Dit alles maakte het tot een leerzame en ontspannen dag. Mijn intentie is om na deze dag iedere dag 5 à 10 minuten voor mezelf vrijmaken hiervoor. Want wat heerlijk om elke dag zo te kunnen beginnen. Liefs Bianca 

Monique
De rust van de sessies vind ik heel prettig. Soul Body Fusion geeft handvaten om snel tot jezelf te komen. Ik vond de oefeningen heel prettig en rustgevend. Ik ben nog enthousiaster en zal mijn inzichten zeker gebruiken in mijn leven.

Sonja
Het was een gezellige workshop. De sfeer was open en alles was goed duidelijk. Ik begrijp Soul Body Fusion nu beter en er gebeurde ook echt wat tijdens de oefen sessies. Na een keer was ik rillerig en de andere keer was ik heel rustig. Ik vond de oefeningen dan ook heel bijzonder. En ik ga zeker verder met sbf. 

Marleen
Ik deed voor de 2e keer mee aan de workshop, deze keer live. En ik vond het weer super leuk. Ik was erg onder de indruk van de fusion die ik kreeg, jeetje dat was echt heftig! Alsof er een blokkade uit me getrokken werd. Ik raak er nog steeds ontroerd van. Ik weet dat er een blokkade zit en die is nu keihard aan het loskomen. En daar ben ik zo vreselijk dankbaar voor. Ik ben gewoon fan en word steeds meer fan.

Sandra
Ik ben zeker nog enthousiaster geworden over sbf door de workshop. Ik ga er over lezen! Het voelt goed om de energie te ervaren want het is zo belangrijk om de algehele energie te kunnen verhogen. Jullie uitleg was goed en ik vond het met name fijn dat er veel tijd om te oefenen was. Ik voelde zelf vnl rust tijdens de oefeningen. 

Nella
Ik vond de practitioner workshop in zijn totaal goed en ik vond een heel gezellige dag. De oefeningen waren fijn, ik had bijzondere ervaringen en zal mijn inzichten zeker kunnen toepassen in mijn leven. Ik voel nu een paar dagen later al duidelijk veranderingen om me heen. Het is even wennen, verder houd ik het rustig. Ik ga het sbf boek zeker lezen.

Nicole
Dank je wel voor je enthousiasme! Fijn om zo meegenomen te worden op deze energie gedurende de workshop. Je uitleg is duidelijk. Ik vond het fijn dat het in 2 ochtenden was verdeeld. Daardoor kan het ff bezinken en heb je tijd om naar buiten te gaan. Leuk is dat SBF voor van alles in gezet kan worden. Daarom heb ik echt zin om sessies te geven. Heel erg bedankt voor de inspirerende workshop, Maddy! Liefs, Nicole.

Mila
Wat ik fijn vond aan de workshop van Maddy was het afwisselen van informatie (passief) en opdrachten (actief). Daarom voelde de workshop compleet en ik kan mij voor nu niks bedenken wat ik extra had gewild. Zelfs ben ik nog enthousiaster over SBF geworden. Ik voel mij zekerder in mijn kennen en kunnen wat betreft SBF en zie voordelen van actief gebruik hiervan in. Zodoende wil ik Maddy bedanken voor haar enthousiasme en betrokkenheid en het creëren van een aangename groepssetting/sfeer.

Lindemarie
Fijn dat ik in zo’n compacte workshop SBF Practitioner word. De workshop had een goede balans tussen achtergrond/info/theorie en zelf doen. Zo gezien zetten jullie met de inhoud van de workshop de filosofie van SBF door: simpel, eenvoudig en kost weinig tijd. Ik weet steeds beter dat mijn thema is: gemak en eenvoud. Daar sluit SBF perfect op aan dus goede timing om de workshop te doen. Het is gaaf dat ik nu sessies mag geven om mensen effectief en makkelijk te helpen om hun ziel meer de leiding te geven. Ook ben ik weer helemaal overtuigd om het dagelijks op mezelf toe te passen. Maddy, jij bent een heerlijke ambassadeur van SBF; passievol, een stralend licht en je weet alles goed uit te leggen.

Ervaringen 2020

Casper
Het samen ergens naar toe “bouwen”, met gelijkgestemden onder elkaar, iedereen vanuit zijn eigen perspectief, is een mooie ervaring. De oprechte chemie tussen jullie twee werkt erg goed, dat merkte ik tijdens beide dagen. Ook zijn jullie enthousiast, gedreven en geloven in wat jullie doen. Via Zoom werkt het denk ik net zo goed om de uitleg te krijgen. Ik ben nog steeds enthousiast, en misschien nog wel meer. Daarom heb ik veel zin om te oefenen. Hoe ik dit in de praktijk ga doen zal de tijd leren en laat ik open. Ik heb er in ieder geval veel energie van gekregen. Nu ik deze antwoorden aan het verwoorden ben komt dat gevoel weer terug.

Meer lezen over de workshops? Prijzen, huidige data en locaties? Benieuwd naar de website van mijn collega Teacher Nicolet Goedhart van Praktijk Goedhart?