Ik ben altijd een zoeker geweest, naar de beste manier voor iets, het handigste, snelste, meest duurzame. Een optimist én optimalist pur sang maar ook een rommelkont en lanterfanter. Altijd alles hetzelfde en super efficiënt, dat is niets voor mij. Wanneer ik 2x dezelfde route fiets, ga ik al op zoek naar andere mogelijkheden. Er mag wat mij betreft dan ook veel spontaan ontstaan of zelfs op het eerste oog misgaan. Gewoon lekker ‘aanklooien’ en ontdekken.

Maddy-Devi Homburg - Soul Body Fusion® - anderstevoren - ik tijdens een SBF Intensive seminar
Maddy-Devi Homburg – Soul Body Fusion® – anderstevoren

Dat heb ik volop gedaan in mijn leven. Na 12 jaar als
leerkracht in het basisonderwijs woonde ik 2 jaar in Frankrijk. Zonder werk,
woning of wederhelft. Ik vertoefde langere tijd op een kasteel en heb daar met
klankschalen, meditatie en andere therapieën flink mijn rugzak opgeschoond.
Hierna verlangde ik intens naar Nederland en om daar iets voor mezelf neer te
zetten.

Na wat omzwervingen door Nederland, ben ik in Den Haag
terecht gekomen. Daar heb ik vier heerlijke jaren in een geweldige woongroep
gewoond. Ik deed mee aan duurzame projecten, zwom in de zee en startte mijn
eigen bedrijf als Professional Organizer. Ik hielp mensen uit de rommel. naar
meer overzicht en meer ruimte om zichzelf te zijn. Ruimte om te genieten van
dat wat overblijft, was mijn credo.

Na dik 10 jaar opruimcoach, met daarnaast wat zij-uitstapjes,
voelde ik eind 2018 een keerpunt aankomen, het was weer tijd voor iets anders.
Ik besloot te stoppen met mijn werk als opruimcoach maar wist nog niet precies
wat ik dan wel zou gaan doen. En vrijwel als vanzelf zat ik daar op een zondag
in april in de Yurt van Arno van Dijk te Driel en leerde over Soul Body
Fusion®.

De dag erna was ik serieus verliefd. Ik kan het nog steeds
van de daken schreeuwen hoe geweldig Soul Body Fusion® (SBF) is. Want ik voel
dat ik hier onbewust naar op zoek was. Ik was als Professional Organizer gek op
de weerstandsprocessen die mensen hadden, maar ik liep er ook op vast. Ik kwam
vaak een heel eind met mensen maar níet met iedereen en niet áltijd en dát
frustreerde mij enorm. Ik zag met lede ogen aan dat sommige van mijn dierbare
klanten het maar niet lukte stappen te zetten naar een fijner en makkelijker
leven.

Met SBF heb ik nu een tool om mensen te verbinden met hun eigen kracht. Ik doe dus eigenlijk nog steeds hetzelfde, maar dan op een ander niveau. Ik draag bij aan de wereld door mensen de gelegenheid te geven vrolijker, gelukkiger en vrijer te zijn. Dat is dan ook meteen het ultieme doel van hier op aarde zijn volgens mij: gelukkig zijn. En niets zo duurzaam voor de wereld als gelukkige mensen. Want die zorgen goed voor zichzelf, hun naasten en de natuur. Nu werk ik dus als gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner. Voor mij voelt de cirkel rond.

Meer over mij: zie mijn LinkedIn profiel , kom eens langs op mijn moestuin of bel me op!

Meer van mijn projecten:

Jonette Crowley & Maddy-Devi Homburg & Soul Body Fusion®

Een zonnige foto van Jonette en mijzelf tijdens de Mark Intensive in Nijmegen, september 2019.