De workshops zijn beschikbaar op lokatie, online en bij jou thuis.
Voor de sessies heb ik momenteel meerdere opties;

  • live sessies (bij jou thuis, op kantoor of een van mijn praktijkruimtes)-
  • gezinssessies (thuis)
  • afstandssessies
  • afstandssessies op donatiebasis.

Voor een optimaal resultaat ontvang je 3 Soul Body Fusion® sessies in een periode van 3-4 weken. We gaan samen uit van de ideale planning en kijken praktisch hoe dat prettig in onze agenda’s past. Begin je liever met 1 sessie? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

live sessies

De sessies kunnen zowel, in goed overleg, bij jou thuis, bij jou op kantoor, of in één van mijn praktijkruimtes in Oud-Beijerland, Numansdorp, Barendrecht of Rotterdam gepland worden. Er zijn enkele voorwaarden aan een locatie verbonden; zoals redelijk ongestoord kunnen ‘werken’. Één sessie duurt maximaal 60 minuten.

Losse sessie Soul Body Fusion® € 75,-.
Pakket van 3 sessies Soul Body Fusion® € 200,-.

Voor thuisbehandelingen komen er bij afstanden van >10 km reiskosten bij. Deze kosten bespreken we altijd op voorhand. Als voorbeeld, voor een behandeling in Voorburg komt daar €20 reiskosten bij. Zo kun je afwegen wat jou beter uitkomt; zelf naar mijn praktijk komen of mij naar jou toe laten reizen.

De volledige factuur, dan wel met óf zonder reiskosten, betaal je op voorhand. Dit mede om de volledige commitment met jezelf aan te gaan voor het complete proces. Je ontvangt deze factuur per mail nadat we de de sessies gepland hebben.

tijdstippen

Je kunt doordeweeks afspraken met mij maken, zowel overdag als in de avond. Bel, mail of app mij om samen een geschikt moment te vinden.

locaties

Omdat ik zelf zo van variatie houd heb ik meerdere praktijken tot mijn beschikking waar ik in alle rust Soul Body Fusion® kan faciliteren.
Praktijk aan huis, Croonenburgh 45, Oud-Beijerland
Optima Health, Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Edisonstraat 4 & 16D, Numansdorp
Osteopathiepraktijk Barendrecht, Trondheim 11-15, 1e etage, Barendrecht
Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7-9, Rotterdam
– Bij jou aan huis of op kantoor is wellicht ook mogelijk.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - Oud-Beijerland - Numansdorp - Barendrecht - Rotterdam
Soul Body Fusion® – anderstevoren – Oud-Beijerland – Numansdorp – Barendrecht – Rotterdam
Google Maps

afstandssessies

Het is ook mogelijk te kiezen voor afstandssessies. Die spreken we af via Messenger, Zoom, What’s app of Skype.

Afstandssessie Soul Body Fusion® van 30 minuten € 30,-.
Afstandssessie Soul Body Fusion® van 45 minuten € 45,-.
Afstandssessie Soul Body Fusion® van 60 minuten 60,-
.

Na de afstandssessie spreken we eventueel een vervolg af en ontvang je van mij een Tikkie om makkelijk te betalen.

gezinssessies

Met het hele gezin in een hogere frequentie! Als moeder weet ik hoe essentieel het is dat het écht goed gaat met je kinderen, daar doe je het liefste alles voor. Als ouder zelf de workshop volgen is echt een aanrader. Aangezien dat niet iedereen past geef ik ook sessies aan het hele gezin. Wanneer álle gezinsleden 3 volledige sessies ontvangen doe je (vrijwel ongemerkt) een heleboel aan het welbevinden van jouw gezin.

Beide ouders en álle kinderen ontvangen 3 volledige sessies voor 1 vast bedrag. De kleintjes ontvangen 3 sessies tijdens slaap of spelen en afgestemd per kind qua duur.

Alle sessies zijn volledig, die voor de kleintjes ‘natuurlijk‘ zonder gepraat. Zijn de kinderen al wat ouder, vinden ze het leuk of interessant en kunnen ze hun aandacht erbij houden? Dan is hun sessie gelijk aan volwassen sessies. Dit doen we in goed overleg en stemmen we per kind en per keer met elkaar af.

Het pakket gezinssessies bestaat uit 12 volledige sessies voor €500.

  • Zijn er meer dan 2 kinderen? Elk ‘volgend’ kind ontvangt ook 3 volledige sessies voor de kleine meerprijs van €25. Heb je bijvoorbeeld 4 kinderen dan betaal je slechts €550 voor 18 volledige sessies!
  • Om de logistiek, agenda’s en familierust niet te veel uit te dagen streven we ernaar om alle sessies met 3 afspraken rond te hebben. Elk gezinslid ontvangt op dezelfde dag/avond zijn 1e sessie, en zo verder.
  • Deze totaalprijs is inclusief reiskosten binnen een straal van 10km. Is de afstand meer dan 10 km? Dan komen er wat reiskosten bij.
  • Heb je vragen over de gezinssessies? Bel, mail of app mij gerust.

sessies op donatiebasis

Om Soul Body Fusion® voor elke portemonnee toegankelijk te maken heb ik elke week een aantal plekjes voor afstandssessies op donatiebasis beschikbaar. Wil je graag 1 van deze plekjes? Geef dat dan gerust aan mij door. Deze afstandssessies spreken we af via Messenger, Zoom, What’s app of Skype. Lees hier meer over hoe dit werkt.

Sessie op donatiebasis, donatie va € 20,- p/half uur.

From me to you: Soul Body Fusion® on the base of a donation ❤️
From me to you: Soul Body Fusion® on the base of a donation ❤️

Na de afstandssessie spreken we eventueel een vervolg af en ontvang je van mij een Tikkie om makkelijk te betalen.

Financiën mogen wat mij betreft geen issue zijn om Soul Body® aan je voorbij te laten gaan. Zou bijvoorbeeld een gespreide betaling jou helpen? Overleg met mij, ik help je graag.