Voor een optimaal resultaat ontvang je 3 Fusionsessies in een periode van 3 weken. We gaan samen uit van de ideale planning en kijken praktisch hoe dat prettig in onze agenda’s past. Begin je liever met 1 sessie? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Sessie

Losse sessie

Bedrag

€ 75,-
Pakket van 3 sessies€ 200,-

De sessies kunnen zowel, in goed overleg, bij jou thuis of op kantoor gepland worden, of in één van mijn praktijkruimtes in Oud-Beijerland, Numansdorp, Barendrecht of Rotterdam. Er zijn enkele voorwaarden aan een locatie verbonden, zoals redelijk ongestoord kunnen ‘werken’. Één sessie duurt maximaal 60 minuten.

Voor thuisbehandelingen komen er bij afstanden van >10 km reiskosten bij. Deze kosten bespreken we altijd op voorhand. Als voorbeeld, voor een behandeling in Voorburg komt daar €20 reiskosten bij. Zo kun je afwegen wat jou beter uitkomt; zelf naar mijn praktijk komen of mij naar jou toe laten reizen.

De volledige factuur, dan wel met óf zonder reiskosten, betaal je op voorhand. Dit mede om de volledige commitment met jezelf aan te gaan voor het complete proces. Je ontvangt deze factuur per mail nadat we de de sessies gepland hebben.

tijdstippen

Je kunt doordeweeks afspraken met mij maken, zowel overdag als in de avond. Bel of mail mij om samen een geschikt moment te vinden.

locaties

Omdat ik zelf zo van variatie houd heb ik meerdere praktijken tot mijn beschikking waar ik in alle rust Soul Body Fusion® kan faciliteren.
Praktijk aan huis, Croonenburgh 45, Oud-Beijerland
Optima Health, Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Edisonstraat 4 & 16D, Numansdorp
Osteopathiepraktijk Barendrecht, Trondheim 11-15, 1e etage, Barendrecht
Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7-9, Rotterdam
– Bij jou aan huis of op kantoor is wellicht ook mogelijk.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - Oud-Beijerland - Numansdorp - Barendrecht - Rotterdam
Soul Body Fusion® – anderstevoren – Oud-Beijerland – Numansdorp – Barendrecht – Rotterdam
Google Maps