Ervaringen; iedereen heeft een ander soort ervaring tijdens, vlak na, én een flinke poos na hun sessies Soul Body Fusion®. Dat verschilt enorm en alles is ok. Wat men tijdens de sessies ervaart lees je bij mijn uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Samenvattend zou je kunnen zeggen dat mensen na de Soul Body Fusion® sessies lekker in hun vel zitten. Hun humeur is er op vooruit gegaan, ze slapen beter, maken zich minder zorgen. Ook geeft men bijna altijd aan dat keuzes maken een stuk makkelijker is geworden. Men ervaart meer zelfvertrouwen en rust en heeft een groter gevoel van tevredenheid. Dat je ook nog eens jouw frequentie enorm verhoogd lijkt bijna een bijkomstigheid.

ervaringen 2021

Ervaring Suzanne Tijdens de sessie ervaarde ik kleine elektrische impulsjes door mijn armen, benen en oren. Ik ervaarde een druk van binnenuit bij mijn derde oog, best lastig te omschrijven. Alsof er een stop uitgeduwd werd. Het was wel een ok gevoel. Verder voelt het sterk dat tijdens de sessie mijn lichaam weer tot leven gewekt is en mijn hoofd tot rust gebracht. Bij de tweede helft gingen ook mijn benen meedoen, ik voelde schokjes en beweging. Mijn hart voelde ik open gaan, er gebeurde heel veel. Ik voel me nu in verbinding met mezelf, heb een gevoel van vertrouwen, ervaar een steun in de rug en ik kreeg ook het gevoel van ‘goed bezig Suzanne’ mee. En dat alles goed is zoals het is. Ook de dingen die ‘niet goed’ lijken te zijn. Er gebeurde veel in korte tijd en ik kijk uit naar mijn volgende sessie.

Ervaring Timo (16) Wat ik merk na de sessies is dat ik meer zelfverzekerd en ontspannen ben. Ik reageerde altijd paniekerig en nu reageer ik op een kalme manier. Ik voel me rustiger, tevredener en meer gelukkig. De sessies waren heel leuk en gezellig.

Ervaring Ed Mijn reactie op mensen is wezenlijk veranderd, veel makkelijker communicatie en veel opener, bijna zonder waardeoordeel. Ook het bekende praatje in de lift ‘mooi weer vandaag’ gaat me nu makkelijk af. Het lijkt wel of de woorden er gewoon uit floepen en dat levert altijd leuke en spontane reacties op. Ik was altijd al redelijk uitgebalanceerd bijna zen, maar wel goed merkbaar dat ik nu veel sneller herstel van wat depressievere momenten. Ik merk wel dat ik alles veel scherper zie zonder daar moeite voor te hoeven doen. Ik sta letterlijk steviger op mijn benen en het voelt sterker.

Ervaring Dave Voor mij heeft sbf vergeven meer mogelijk gemaakt naar andere mensen. Ik heb sneller helderheid in situaties, heb vaker een ”helikopter view” en kies er vaker voor om voor mezelf te kiezen en wat vaker mijn ”masker” af te doen en gewoon lekker te zijn wie ik wil zijn. Ik voel me wat zekerder in m’n schoenen richting mijn manager en zal voor mezelf blijven opkomen en werk niet meer op nummer 1 zetten. Voel me daarnaast ook iets rustiger, emotioneler en meer geaard. De sessies heb ik als iets moois en prettigs ervaren en voor het eerst in m’n leven een keer de rust gezocht en geprobeerd in contact te komen met mijn ziel. Daarbij voelde ik me erg op mijn gemak bij jou en dat is wel belangrijk denk ik tijdens de sessies.

Ervaring Ward Ik heb in de afgelopen 2,5 maand, sinds onze laatste sessie, heel veel standaard gewoonten en gedragingen veranderd: ik ga vroeger naar bed, sta eerder op, drink meer water, drink minder koffie, drink veel meer thee, ga beter naar de wc, kijk veel minder tv, doe veel meer dingen van mij to-do, slaap snel in en droom vaker en ben zelfs weer gaan sporten. Verder merkte ik op dat ik heel makkelijk geld uit kan geven zonder daar lang over te hoeven dubben. Ook beslissingen nemen over iets wel of niet doen, gaat me een stuk gemakkelijker af.

Jouw aanwezigheid en de wijze van hoe jij de sessies geeft zijn cruciaal…! Je bent natuurlijk heel enthousiast, warm qua contact maken, lekker chaotisch in van de hak op de tak in je praten vooraf en tussen door, je deelt ook persoonlijke dingen en dat is fijn, maar ook qua uitvoering heel gedegen en je kunt goed improviseren!

ervaringen 2020

Ervaring Mariska Allereerst heb ik de sessies en jouw aanwezigheid daarbij als erg fijn ervaren. Wat ik tot nu toe vooral opvallend vind, is dat ik veel minder van mijn stuk ben. Zeker wanneer iemand een discussie met mij aangaat. Normaal was ik dan snel van slag en kroop ik, bij wijze van spreken, ergens in een hoekje. Ik hield dan gewoon m’n mond verder over dit onderwerp. Nu durf ik dan te zeggen dat ik er anders over denk, en ook waarom ik dat zo zie. Ik kies daarbij wel de onderwerpen uit die ik de moeite waard vind (pick your battles). Ik maak me heus nog wel druk om sommige dingen, maar sta voor m’n gevoel echt veel steviger.

Verder heb ik inmiddels een cursus Reiki gedaan. Ook denk ik er zeker over om straks het vervolg hierop te doen. Daar voelde ik al lang iets voor, maar iets hield me altijd tegen. Het lijkt alsof ik meer op m’n onderbuikgevoel durf te vertrouwen. We gaan zien waar het me gaat brengen, maar ik ben er vooralsnog erg blij mee. Misschien wil ik wel homeopathie gaan studeren of iets in die hoek…

Ervaring Mart Ik heb je ervaren als een heel warm en toegankelijk persoon. Ik heb me tijdens de sessies steeds veilig gevoeld en dat alles welkom was. Ik heb ook steeds een gevoel van ontspannen of aarden gehad.

Ervaring Carola De sessies waren voor mij best een uitdaging qua rustig bij mezelf blijven en soort van mediteren. Maar het ging uiteindelijk allemaal heel fijn. Wat mij vooral opviel is dat ik sinds de sessies een meer open blik heb, en zeker op spiritueel gebied. Ik ervaar minder angst en heb minder last van mijn angststoornis. Ook heb ik meer vertrouwen in mezelf en in mijn dromen. Wat ik ook merk is dat ik gewoon meer schijt heb aan wat andere mensen misschien denken of vinden. Ik laat mijn flamboyante kant meer shinen. Wat werk en mijn eigen onderneming betreft ben ik hartstikke productief ;). Nog wat later na de sessies voelde ik zelfs dat ik meer wilde. Ik heb toen een chakra cleaning en intensieve healing gedaan. Iets wat ik hiervoor nooit gedaan zou hebben.

Ervaring Piet van der Velden. Na de rustige, ontspannen en gezellige Soul Body Fusion® sessies gebeurt er nog steeds erg veel in mijn leven. Zelfs al kom ik bijna nergens. Ik ben heel veel aan het ‘verwerken’. Alsof ik nog niet op de bodem ben en opgeborgen stukjes aan het opruimen ben. Het voelt of ik meer en meer in mezelf zak en in het HIER en NU ben. Deze Corona tijd kom ik vrij makkelijk door. Ik merk dat ik er niet van mijn stuk door wordt gebracht. Ik heb nu minder beweging maar mijn conditie is ineens wel veel beter! Verder slaap ik vroeger en wordt ook vroeger wakker. Voor mijn gevoel slaap ik ook veel vaster en ben ik ‘verder weg’. Een echte aanrader.

Ervaringen van Sandra Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de sessies heel prettig vond. Op afstand is natuurlijk een ietwat vreemde manier. Maar aangezien ik zelf ook sessies op afstand geef, weet ik dat het absoluut kan. Dat er een ontspannen sfeer was vond ik erg fijn, en jij ook heel sociaal en vriendelijk overkomt. Deze sessies ben ik aangegaan omdat ik mezelf door mijn liefdesverdriet nogal kwijt was geraakt. Ik kon zelf de balans niet goed meer terug vinden. Ik werk hard aan en met mezelf en deze sessies hebben zeker een bijdrage geleverd bij dat proces.

Ook merk ik dat ik inzichten krijg in hoe ik met situaties omga. Ik begin gedachten los te koppelen van de emoties. Ik herken sneller triggers, kan sneller negatieve gedachten loslaten en er een positieve gedachte voor in de plaats zetten. Bovendien herinner mezelf er meerdere keren per dag aan dat mijn ziel en lichaam (weer) met elkaar verbonden zijn.

Ervaring Marc (Duitsland) Ik heb gemerkt dat ik meer in het nu kan leven. Ik was soms echt in het verleden of in de toekomst. Ik maakte me zorgen over dingen die ik niet onder controle had. Nu zie ik de dingen makkelijker. Ik reageer anders op mijn familie. Ik zie nu duidelijk dat ik hen leuk vind. Maar ik weet ook dat ik niet te dicht bij ze wil zijn. Ze kunnen het oude niet loslaten. Ik voel me eerlijk gezegd niet rustiger, maar ik voel me wel energieker. Bovendien waardeer ik het elke dag nog meer om te leven. En om elke dag met mijn mooie dochter door te brengen.

Na de sessies sliep ik nog beter en voelde ik me warm. Voorlopig zijn mijn slaapgewoonten weer hetzelfde zou ik zeggen, ik ben nog steeds een goede slaper. Ik heb de sessies als heel mooi ervaren. Jouw aanwezigheid was krachtig maar vredig en ik houd echt van de stromende energie in mijn lichaam.

Ervaring Hrafnhildur (IJsland) Sinds mijn 3 Soul Body Fusion® sessies zijn er zeker positieve veranderingen. Ik ben meer geaard, ik ben rustiger en ik slaap beter. Bovendien ben ik optimistischer en meer dankbaar. Ik vind jouw werk werkelijk prachtig.

Ervaring Gunnar Pétur Gunnarsson (IJsland). Ik ontving mijn eerste Soul Body Fusion sessie met Maddy persoonlijk. Ik voelde de energie heel sterk stromen. De volgende twee sessies hebben we verbinding gemaakt via de computer. Dit omdat Maddy thuis was in Nederland en ik thuis in IJsland. Net als voorheen voelde ik de energie zeker stromen, maar merkte ik geen veranderingen op na de sessies. Deze sessies vonden plaats in oktober en november. Maar in januari begon ik positieve veranderingen te voelen. Het was alsof mijn hoofd helderder was en het gemakkelijker was om me te concentreren, mijn energie was anders, beter. Ik weet dat je met energiewerk niet altijd meteen veranderingen in je leven ziet. Dit omdat de veranderingen langzaam gebeuren en je deze pas later opmerkt. Ik weet zeker dat de sessies met Maddy in Soul Body Fusion voor mij een groot verschil hebben gemaakt.

Ervaringen van Mila Ik heb de Soul Body Fusion® sessies als positief ervaren. Maddy was heel warm en hartelijk. Door de coronaperiode was alles online, waardoor ik het vrij neutraal ervaren heb, denk ik. Ik weet niet wat voor impact de sessies fysiek zouden hebben gehad natuurlijk. Het is best lastig om te bepalen wat concreet door de sessies komt. Maar erna merkte ik meer kracht in mijzelf. Ik heb een nauwer contact met mijn hogere zelf en had een ervaring van contact met mijn gids.

Vlak na de sessies voelde ik meer zelfvertrouwen in mijzelf. Ik kon liever voor mijzelf zijn, met meer begrip voor anderen. In het contact met anderen was ik al goed in balans, maar ik blijf nu nog dichter bij mijzelf. Ik voel mij emotioneel en spiritueel rijper, of dit echt met de sessies te maken heeft weet ik niet zeker. Maar ik ben mij er sindsdien wel meer bewust van geworden.

Ik las altijd al veel spirituele boeken maar heb nu in een korte periode veel boeken uitgelezen. Vlak na de sessies was ik niet meer blij met mijn werk en had de keuze gemaakt om te stoppen. Dit heb ik echter niet gedaan omdat het beter ging. Maar het feit dat ik bereid was te stoppen was al een verbetering met eerst. Aangezien ik met werk stoppen altijd moeilijk vind. Ik was altijd al lichaamsbewust, maar nu wel meer. Ik voel nu beter aan wanneer ik mijzelf terug moet trekken. Of hoe ik mijn stressgehalte naar beneden krijg wanneer ik mij overprikkelt voel. Verder heb ik de eerste stappen gezet in spirituele cursussen. In de toekomst wil ik iets voor mijzelf op kunnen zetten. 

Ervaringen na Soul Body Fusion® - anderstevoren
Ervaringen na Soul Body Fusion® – anderstevoren

ervaring 2019

Ervaring Auke Ik merk dat ik aan de ene kant met meer begrip en rust reageer en aan de andere kant beter kan laten merken dat ik een bepaalde reactie niet waardeer. Bijv als ze boos of geïrriteerd doen over iets waarvan ik denk “dat je je daar druk over maakt.”… Zo reageren deed ik vroeger echt nooit, dus luister ik nu beter naar mijn eigen gevoel hierin. Ook kan ik tegenwoordig NEE zeggen. Dat kon ik voorheen ook nooit.

Verder voel ik me vooral tevredener en heb veel meer rust met mezelf. Ik voel dat ik echt meer mijn eigen pad bewandel. Ik doe nu al een flinke poos aan intermitted fasten en ik merk dat ik dat heel goed kan volhouden, ik heb eigenlijk nog nooit iets zo lang kunnen volhouden. Ik ben ook meer bezig met het zorgen voor mezelf en mijn huis. Om het thuis fijner en gezelliger te maken. Daar heb ik nu ook meer rust voor. Ik zie nog verbeterpunten maar ik ben absoluut gelukkiger en dankbaarder in het algemeen.

Wat ik jouw nog wil meegeven Maddy is dat je gepassioneerd bent in wat je doet, je bent lief en gedreven. Je handelt altijd vanuit respect en dat vind ik heel waardevol. Ook jouw 1 op 1 aandacht vind ik heel fijn. Ik voel vanuit jou nooit een gevoel van druk of falen. Het is altijd ok wat jij uitstraalt. Je straalt onvoorwaardelijkheid uit. De sessies met jou waren altijd super fijn.

Ervaringen van Brenda Intussen heb ik 4x een Soul Body Fusion® (SBF) sessie met Maddy-Devi ondergaan, waarvan een op afstand. Zodra Maddy-Devi en ik samen aan de slag gaan ervaar ik een acute rust. Zowel in mijn hoofd als in mijn lichaam. Tintelingen, warme handen en andere fysieke sensaties duiden er voor mij op dat er wel degelijk iets aan het gebeuren is. Maddy begeleid mij hier heel goed in. Ze vraagt terwijl we bezig zijn wat ik ervaar en kan dingen achteraf tijdens de nabespreking goed verklaren. Ook tijdens de sessie op afstand (via de telefoon) had ik soortgelijke sensaties. Het maakt voor mij geen verschil of de SBF op afstand of live wordt geactiveerd.

Na deze 4 sessies ervaar ik overal meer rust in mijn lichaam en een helderder kijk op mijn/het leven. Bovendien ben ik meer in contact met mijzelf als geheel. Uiteraard gebeuren er dingen in het dagelijks leven die dat (even proberen te) doorbreken. Maar nu merk ik dat ik veel sneller terugkom bij mijn echte zelf, zonder dat mijn “ego” blijft regeren. Dankbaar voor deze ervaringen en resultaten, zo ook zullen er bij anderen geleidelijk aan zeker dingen veranderen fysiek en/of energetisch.

Ervaring Elly De Soul Body Fusions zijn mij prima bevallen. Ik had allerlei sensaties tijdens de behandelingen, zowel prettig, emotioneel als minder prettig. Ik slaap nu goed en ben benieuwd wat het nog meer gaat brengen.

Ervaring Aart Op het eerste oog merkte ik geen grote veranderingen na de Soul Body Fusion. Ik vond de sessies prima, ik ervoer van alles. Na een aantal weken, toen Maddy het mij nogmaals vroeg, bedacht ik me dat ik veel rustiger ben geworden. Ik ga gemakkelijker om met stress, ben veel korter boos of uit mijn humeur. Sta steviger in mijn schoenen. Laat me niet meer imponeren door ‘hoger geplaatsten’. Ook komen er allerlei nieuwe mogelijkheden op mijn pad qua werk, hobby’s en dromen die ik al langer had. Ik vind het lastig om te zeggen waardoor het komt… Maar het is in ieder geval ná de SBF begonnen allemaal.

Ervaringen Margiet Ik had voorheen veel moeite om nee te zeggen tegen mensen en ‘leuke’ dingen. Dat gaat me nu veel makkelijker af. Hetgeen me een tevreden gevoel over mezelf geeft en ik voel me bovendien rustiger. Daarnaast is mijn Boviswaarde flink gestegen van 80.000 voor de behandelingen tot ruim voorbij de 2.000.000 erna. Bovendien blijven mijn waardes doorstijgen, zelfs nu een aantal weken na mijn laatste behandeling.

#update na een paar maanden: Ik merk dat ik makkelijker het gesprek aanga met goedgebekte mensen. Voorheen liet ik nogal eens wat waaien. Ik zeg makkelijker wat ik er zelf van vind. Verder ben ik al vele jaren bezig met Reiki en heb daar veel profijt van. Na de SBF is mijn zelfhelend vermogen vergroot. Naar ik aanneem door de verhoogde Bovis-waarde, die inmiddels de 6.000.000 is gepasseerd. Dat ervaar ik als een enorm cadeau. Dagelijks mediteerde ik al jaren, nu met een nieuw mantra: Soul Body Fusion. Ik heb met deze mantra veel meer effect.

Ervaring Lindemarie De behandelingen van Soul Body Fusion® waren voor mij ontzettend ontspannend. Ik voelde me meteen zwaar worden en had nauwelijks meer gedachten. Heel fijn voor zo’n denker als ik :). Na de Fusions voel ik me stabieler en zelfverzekerder (opmerkingen raken me niet of minder). Ik maak makkelijker keuzes die goed zijn voor mij en ik ben duidelijker in mijn communicatie. Met andere woorden, ik sta steviger in mijn schoenen. Daardoor ga ik meer bereiken dan ik eerder dacht te kunnen. Zowel privé, als in mijn bedrijf.

Nog meer ervaringen lezen? Een boel ervaringen van mensen kun je vinden op de website van onze stichting Soul Body Fusion® Nederland.