ervaringen 2020

Ervaring Mariska Allereerst heb ik de sessies en jouw aanwezigheid daarbij als erg fijn ervaren. Wat ik tot nu toe vooral opvallend vind, is dat ik veel minder van mijn stuk ben als iemand een discussie aangaat. Normaal was ik dan snel van slag en kroop ik, bij wijze van spreken, ergens in een hoekje en hield ik m’n mond verder over dit onderwerp. Nu durf ik dan gewoon te zeggen dat ik er anders over denk, en ook waarom ik dat zo zie. Ik kies daarbij wel de onderwerpen uit die ik de moeite waard vind (pick your battles). Ik maak me heus nog wel druk om sommige dingen, maar sta voor m’n gevoel echt veel steviger. Verder heb ik inmiddels een cursus Reiki gedaan en denk er zeker over om straks het vervolg hierop ook te doen. Daar voelde ik al lang iets voor, maar iets hield me altijd tegen. Het lijkt alsof ik meer op m’n onderbuikgevoel durf te vertrouwen. We gaan zien waar het me gaat brengen, maar ik ben er vooralsnog erg blij mee. Misschien wil ik wel homeopathie gaan studeren of iets in die hoek…

Ervaring Mart Ik heb je ervaren als een heel warm en toegankelijk persoon. Ik heb me tijdens de sessies steeds veilig gevoeld en dat alles welkom was. Ik heb ook steeds een gevoel van ontspannen of aarden gehad.

Ervaring Carola De sessies waren voor mij best een uitdaging qua rustig bij mezelf blijven en soort van mediteren, maar het ging uiteindelijk allemaal heel fijn. Wat mij vooral opviel is dat ik sinds de sessies een meer open blik heb, en zeker op spiritueel gebied. Ik ervaar minder angst en heb minder last van mijn angststoornis. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en in mijn dromen. Ik heb gewoon meer schijt aan wat andere mensen misschien denken of vinden en laat mijn flamboyante kant meer shinen. Wat werk en mijn eigen onderneming betreft ben ik hartstikke productief ;). Nog wat later na de sessies voelde ik zelfs dat ik meer wilde. Ik heb toen een chakra cleaning en intensieve healing gedaan. Iets wat ik hiervoor nooit gedaan zou hebben.

Ervaring Piet van der Velden Na de rustige, ontspannen en gezellige Soul Body Fusion® sessies gebeurt er nog steeds erg veel in mijn leven, zelfs al kom ik bijna nergens. Ik ben heel veel aan het ‘verwerken’. Alsof ik nog niet op de bodem ben en opgeborgen stukjes aan het opruimen ben. Het voelt of ik meer en meer in mezelf zak en in het HIER en NU ben. Deze Corona tijd kom ik vrij makkelijk door en ik merk dat ik er niet van mijn stuk door wordt gebracht. Ik heb nu minder beweging maar mijn conditie is ineens wel veel beter! Verder slaap ik vroeger en wordt ook vroeger wakker, voor mijn gevoel slaap ik ook veel vaster en ben ik ‘verder weg’. Een echte aanrader.

Ervaring Sandra Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de sessies heel prettig vond. Op afstand is natuurlijk een ietwat vreemde manier, maar aangezien ik zelf ook sessies op afstand geef, weet ik dat het absoluut kan. Ik vond het fijn dat er een ontspannen sfeer was, en jij ook heel sociaal en vriendelijk overkomt. Ik ben deze sessies aangegaan omdat ik mezelf door mijn liefdesverdriet nogal kwijt was geraakt en zelf niet meer goed de balans terug kon vinden. Ik werk hard aan en met mezelf en deze sessies hebben zeker een bijdrage geleverd bij dat proces. Ik merk dat ik inzichten krijg in hoe ik met situaties omga en gedachten los begin te koppelen van de emoties. Ik herken sneller triggers, kan sneller negatieve gedachten loslaten en er een positieve gedachte voor in de plaats zetten. Bovendien herinner mezelf er meerdere keren per dag aan dat mijn ziel en lichaam (weer) met elkaar verbonden zijn.

Ervaring Marc (Duitsland) Ik heb gemerkt dat ik meer in het nu kan leven. Ik was soms echt in het verleden of in de toekomst. Ik maakte me zorgen over dingen die ik niet onder controle had. Nu zie ik de dingen makkelijker. Ik reageer anders op mijn familie. Ik zie nu duidelijk dat ik ze leuk vind, maar ik weet ook dat ik niet te dicht bij ze wil zijn. Ze kunnen het oude niet loslaten. Ik voel me eerlijk gezegd niet rustiger, maar ik voel me wel energieker. Bovendien waardeer ik het elke dag nog meer om te leven, en om elke dag met mijn mooie dochter door te brengen. Na de sessies sliep ik nog beter en voelde ik me warm. Voorlopig zijn mijn slaapgewoonten weer hetzelfde zou ik zeggen, ik ben nog steeds een goede slaper. Ik heb de sessies als heel mooi ervaren, en jouw aanwezigheid was krachtig maar vredig en ik houd echt van de stromende energie in mijn lichaam.

Ervaring Hrafnhildur (IJsland) Sinds mijn 3 Soul Body Fusion® sessies zijn er zeker positieve veranderingen. Ik ben meer geaard, ik ben rustiger en ik slaap beter. Bovendien ben ik optimistischer en meer dankbaar. Ik vind jouw werk werkelijk prachtig.

Ervaring Gunnar Pétur Gunnarsson (IJsland) Ik ontving mijn eerste Soul Body Fusion sessie met Maddy persoonlijk en voelde de energie heel sterk stromen. De volgende twee sessies hebben we verbinding gemaakt via de computer omdat Maddy thuis was in Nederland en ik thuis in IJsland. Net als voorheen voelde ik de energie zeker stromen, maar merkte ik geen veranderingen op na de sessies. Deze sessies vonden plaats in oktober en november. Maar in januari begon ik positieve veranderingen te voelen. Het was alsof mijn hoofd helderder was en het gemakkelijker was om me te concentreren, mijn energie was anders, beter. Ik weet dat je met energiewerk niet altijd meteen veranderingen in je leven ziet omdat de veranderingen langzaam gebeuren en je deze pas later opmerkt. Ik weet zeker dat de sessies met Maddy in Soul Body Fusion voor mij een groot verschil hebben gemaakt.

Ervaring Mila Ik heb de Soul Body Fusion® sessies als positief ervaren. Maddy was heel warm en hartelijk. Door de coronaperiode was alles online, waardoor ik het vrij neutraal ervaren heb, denk ik. Ik weet niet wat voor impact de sessies fysiek zouden hebben gehad natuurlijk. Het is best lastig om te bepalen wat concreet door de sessies komt, maar erna merkte ik meer kracht in mijzelf, een nauwer contact met mijn hogere zelf en had een ervaring van contact met mijn gids. Vlak na de sessies voelde ik meer zelfvertrouwen in mijzelf en kon ik liever voor mijzelf zijn met meer begrip voor anderen. In het contact met anderen was ik al goed in balans, maar ik blijf nu nog dichter bij mijzelf. Ik voel mij emotioneel en spiritueel rijper, of dit echt met de sessies te maken heeft weet ik niet zeker. Maar ik ben mij er sindsdien wel meer bewust van geworden.

Ik las altijd al veel spirituele boeken maar heb nu in een korte periode veel boeken uitgelezen. Vlak na de sessies was ik niet meer blij met mijn werk en had de keuze gemaakt om te stoppen. Dit heb ik echter niet gedaan omdat het beter ging. Maar het feit dat ik bereid was te stoppen was al een verbetering met eerst, gezien ik met werk stoppen altijd moeilijk vind. Ik was altijd al lichaamsbewust, maar nu wel meer. Ik voel nu beter aan wanneer ik mijzelf terug moet trekken of hoe ik mijn stressgehalte naar beneden krijg als ik mij overprikkelt voel. Verder heb ik de eerste stappen gezet in spirituele cursussen om in de toekomst iets voor mijzelf op te kunnen zetten. 

ervaringen 2019

Ervaring Brenda Intussen heb ik 4x een Soul Body Fusion® (SBF) sessie met Maddy-Devi ondergaan, waarvan een op afstand. Zodra Maddy-Devi en ik samen aan de slag gaan ervaar ik een acute rust, zowel in mijn hoofd als in mijn lichaam. Tintelingen, warme handen en andere fysieke sensaties duiden er voor mij op dat er wel degelijk iets aan het gebeuren is. Maddy begeleid mij hier heel goed in, vraagt terwijl we bezig zijn wat ik ervaar en kan dingen achteraf tijdens de nabespreking goed verklaren. Ook tijdens de sessie op afstand (via de telefoon) had ik soortgelijke sensaties, het maakt voor mij geen verschil of de SBF op afstand of live wordt geactiveerd.

Na deze 4 sessies ervaar ik overal meer rust in mijn lichaam en een helderder kijk op mijn/het leven. Bovendien ben ik meer in contact met mijzelf als geheel. Uiteraard gebeuren er dingen in het dagelijks leven die dat (even proberen te) doorbreken, maar ik merk dat ik veel sneller terugkom bij mijn echte zelf, zonder dat mijn “ego” blijft regeren. Dankbaar voor deze ervaringen en resultaten, zo ook zullen er bij anderen geleidelijk aan zeker dingen veranderen fysiek en/of energetisch.

Ervaring Elly De Soul Body Fusions zijn mij prima bevallen. Ik had allerlei sensaties tijdens de behandelingen, zowel prettig, emotioneel als minder prettig. Ik slaap nu goed en ben benieuwd wat het nog meer gaat brengen.

Ervaring Aart Op het eerste oog merkte ik geen grote veranderingen na de Soul Body Fusion. Ik vond de sessies prima, ik ervoer van alles. Na een aantal weken, toen Maddy het mij nogmaals vroeg, bedacht ik me dat ik veel rustiger ben geworden. Ik ga gemakkelijker om met stress, ben veel korter boos of uit mijn humeur. Sta steviger in mijn schoenen. Laat me niet meer imponeren door ‘hoger geplaatsten’. Ook komen er allerlei nieuwe mogelijkheden op mijn pad qua werk, hobby’s en dromen die ik al langer had. Ik vind het lastig om te zeggen waardoor het komt, maar het is in ieder geval ná de SBF begonnen allemaal.

Ervaring Margiet Ik had voorheen veel moeite om nee te zeggen tegen mensen en ‘leuke’ dingen. Dat gaat me nu veel makkelijker af. Hetgeen me een tevreden gevoel over mezelf geeft en ik voel me bovendien rustiger. Daarnaast is mijn Boviswaarde flink gestegen van 80.000 voor de behandelingen tot ruim voorbij de 2.000.000 erna. Bovendien blijven mijn waardes doorstijgen, zelfs nu een aantal weken na mijn laatste behandeling.

#update na een paar maanden: Ik merk dat ik makkelijker het gesprek aanga met goedgebekte mensen. Voorheen liet ik nogal eens wat waaien. Ik zeg makkelijker wat ik er zelf van vind. Verder ben ik al vele jaren bezig met Reiki en heb daar veel profijt van. Na de SBF is mijn zelfhelend vermogen vergroot, naar ik aanneem door de verhoogde Bovis-waarde, die inmiddels de 6.000.000 is gepasseerd. Dat ervaar ik als een enorm cadeau. Dagelijks mediteerde ik al jaren, nu met een nieuw mantra: Soul Body Fusion. Ik heb met deze mantra veel meer effect.

Ervaring Lindemarie De behandelingen van Soul Body Fusion® waren voor mij ontzettend ontspannend. Ik voelde me meteen zwaar worden en had nauwelijks meer gedachten. Heel fijn voor zo’n denker als ik 🙂 Na de Fusions voel ik me stabieler en zelfverzekerder (opmerkingen raken me niet of minder), ik maak makkelijker keuzes die goed zijn voor mij en ik ben duidelijker in mijn communicatie. Met andere woorden, ik sta steviger in mijn schoenen en daardoor ga ik meer bereiken dan ik eerder dacht te kunnen. Zowel privé, als in mijn bedrijf.