Ervaring Lindemarie
De behandelingen van Soul Body Fusion® waren voor mij ontzettend ontspannend. Ik voelde me meteen zwaar worden en had nauwelijks meer gedachten. Heel fijn voor zo’n denker als ik 🙂 Na de Fusions voel ik me stabieler en zelfverzekerder (opmerkingen raken me niet of minder), ik maak makkelijker keuzes die goed zijn voor mij en ik ben duidelijker in mijn communicatie. Met andere woorden, ik sta steviger in mijn schoenen en daardoor ga ik meer bereiken dan ik eerder dacht te kunnen. Zowel privĂ©, als in mijn bedrijf.

Ervaring Margiet
Ik had voorheen veel moeite om nee te zeggen tegen mensen en ‘leuke’ dingen. Dat gaat me nu veel makkelijker af. Hetgeen me een tevreden gevoel over mezelf geeft en ik voel me bovendien rustiger. Daarnaast is mijn Boviswaarde flink gestegen van 80.000 voor de behandelingen tot ruim voorbij de 2.000.000 erna. Bovendien blijven mijn waardes doorstijgen, zelfs nu een aantal weken na mijn laatste behandeling.

Ervaring Brenda
Intussen heb ik 4x een Soul Body Fusion® (SBF) sessie met Maddy-Devi ondergaan, waarvan een op afstand. Zodra Maddy-Devi en ik samen aan de slag gaan ervaar ik een acute rust, zowel in mijn hoofd als in mijn lichaam. Tintelingen, warme handen en andere fysieke sensaties duiden er voor mij op dat er wel degelijk iets aan het gebeuren is. Maddy begeleid mij hier heel goed in, vraagt terwijl we bezig zijn wat ik ervaar en kan dingen achteraf tijdens de nabespreking goed verklaren. Ook tijdens de sessie op afstand (via de telefoon) had ik soortgelijke sensaties, het maakt voor mij geen verschil of de SBF op afstand of live wordt geactiveerd. Na deze 4 sessies ervaar ik overal meer rust in mijn lichaam en een helderder kijk op mijn/het leven. Bovendien ben ik meer in contact met mijzelf als geheel. Uiteraard gebeuren er dingen in het dagelijks leven die dat (even proberen te) doorbreken, maar ik merk dat ik veel sneller terugkom bij mijn echte zelf, zonder dat mijn “ego” blijft regeren. Dankbaar voor deze ervaringen en resultaten, zo ook zullen er bij anderen geleidelijk aan zeker dingen veranderen fysiek en/of energetisch.

Ervaring Elly
De Soul Body Fusions zijn mij prima bevallen. Ik had allerlei sensaties tijdens de behandelingen, zowel prettig, emotioneel als minder prettig. Ik slaap nu goed en ben benieuwd wat het nog meer gaat brengen.