Vlog: Kan het ook zonder Soul Body Fusion?

Echt een leuke vraag. Lekker Hollands ook, toch? Mijn antwoord: tuurlijk kan het zonder. Het kan altijd zonder hulp. Je kan alles zelf doen. Zonder hulp van professionals op wat voor vlak dan ook. Maar die professionals zijn er niet voor niks natuurlijk.

Voel voor jezelf wat klopt voor jou. Stippel je eigen pad uit. Je hoeft heus niet iedere week bij een andere therapeut te zitten. Werkt waarschijnlijk zelfs een beetje contraproductief… Maar overal valt er wel ‘iets’ te halen voor jou. En bij de één een bak meer dan bij de ander. En soms kloppen dingen zo goed bij je dat je ineens een grote sprong voorwaarts maakt.

Dat je iets gevonden hebt dat jou van een heleboel beperkende overtuigingen of andersoortige issues af helpt. Dat zou zomaar Soul Body Fusion® kunnen zijn. Het is dat al geweest voor beginners op hun persoonlijk ontwikkelingspad… Het is dat al geweest voor doorgewinterde self-explorers. Maakt niet uit.

Kies wat past bij jou. En dát wordt iig een stuk makkelijker ná Soul Body Fusion®. Jij wordt meer jezelf, je kan beter kiezen ook. En hop, weer een beetje verder ben je.

relatie - anderstevoren - vrolijk onderdeel van - Soul Body Fusion® Nederland
anderstevoren – vrolijk onderdeel van – Soul Body Fusion® Nederland

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier, uiteindelijk ook in je relatie. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Meer lezen? www.anderstevoren.nl
Meer kijken? YouTube https://studio.youtube.com/channel/UCEiZbmT3N2EzW8ZH0K1mYTA