Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Werkt het altijd?

Waarom geneest de één sneller dan ander? Jouw ziel heeft de leiding en die weet wat voor jou de beste weg is. Je kan bijvoorbeeld ineens een boek of artikel lezen waarin antwoorden staan die je al lang zocht. Soul Body Fusion® brengt je hoe dan ook verder op jouw pad, soms met ogenschijnlijk kleine stappen. Er zijn geen negatieve resultaten of gevolgen en er wordt vaak een oneindig potentieel aangeboord.

Wat als ik te veel vastzit en het niet gaat stromen?

Tijdens de behandeling stel ik je vragen en begeleid ik je. Ik help je om bij het proces te blijven zodat het wél kan gaan stromen. Daar zijn simpele ‘trucjes’ voor. Sommige mensen kunnen heel goed van alles voelen en gewaar zijn in hun lichaam, anderen hebben daar wat meer hulp bij nodig. Voor het uiteindelijke resultaat maakt het gelukkig niet uit. Bij erg grote trauma’s of blokkades kun je er zelf voor kiezen meer dan 3 Fusions te doen.

Kan het mij schade toebrengen?

Nee. Dit komt mede omdat er geen healer aan het werk is. Soul Body Fusion® kan jou geen schade toedoen, door de tussenkomst of inmenging van iemand anders, omdat jouw ziel tijdens dit proces volledig de leiding heeft. De aard en het tempo van jouw groei laten we aan jouw ziel over en die weet als beste wat jij aankan.

Ik weet niets van dit soort dingen af…

Dat is ook helemaal niet nodig. Er zijn mensen die nog nooit ‘iets spiritueels’ of iets aan zelfontwikkeling hebben gedaan en met Soul Body Fusion® meteen op de 1e rang zitten 😉 Ook zij hebben een zelfde soort ervaring als alle andere mensen. Het zegt niets over wat zij voelen tijdens een behandeling en ook niets over het resultaat dat mogelijk is. Heb je vragen, vind je dingen spannend? Ik ben er voor jou.

Kan het bij zwangeren of baby’s?

Ja. De ziel van de baby zal versmelten op de manier die voor hem of haar perfect is. Het kan na de geboorte jouw kindje ook rust brengen.

Kan het bij stervenden?

Soul Body Fusion® kan de persoon helpen bij het overgangsproces. Wanneer de ziel aanwezig is kan het lichaam de overgang bewuster en rustiger meemaken. Wanneer de ziel echter al op weg is zal er geen Fusion meer plaatsvinden.

Kan de Fusion ooit verbroken worden?

Nee, eenmaal hersteld kan de Fusion niet meer verbroken worden. Het kan echter bij ernstige trauma’s wel iets langer duren voordat de Fusion weer hersteld is.

Is de Fusion blijvend?

Wanneer we bewust onze ziel aanroepen om definitief met ons lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen onze cellen. Soul Body Fusion® zet het lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met het hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Die veranderingen zijn permanent en oneindig. Permanent, omdat wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met je hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Kun je het teveel doen?

Nee. Wanneer je echt ‘genoeg’ zou hebben doet je ziel ‘niks’. Echter jouw ziel is oneindig en kan dan ook oneindig groeien. Zeker op moeilijke momenten of in lastige periodes is het fijn om extra Soul Body Fusion® te ontvangen.

Wat als de ontvanger hoofdpijn krijgt?

Bij vrijwel alle soorten behandelingen is water drinken verstandig, zowel tijdens als erna. Dat is met Soul Body Fusion® ook zo. Er kunnen gifstoffen vrijkomen, er gebeurt veel in je lichaam en jouw systeem. Je moet een nieuwe balans vinden. Water drinken helpt daarbij. Krijg je tijdens de behandeling hoofdpijn of andere pijntjes? Dan is dit een teken dat er wordt opgeruimd. Jouw ziel heeft de leiding dus het is volkomen goed en veilig.

Waarom Soul Body Fusion® in deze tijd?

Onze wereld is hard aan het veranderen, in veel kalenders zijn we net begonnen aan een heel nieuw tijdperk. Er gebeuren legio dingen op zo veel niveaus die ons uitdagen op allerlei vlakken. Wanneer je niet stevig in je schoenen staat, lijkt het soms of er alleen maar slechte dingen gebeuren en ben je vatbaar voor doemscenario’s. Je ziet niet meer voorbij aan al het slechte nieuws over milieuvervuiling, kindersterfte en rampzalige presidenten.

Maar naast die ogenschijnlijk vreselijke dingen gebeurt ook heel veel moois, verbindends en opbouwends. Er wordt aan innovatieve oplossingen gewerkt om al het plastic uit onze wateren te halen én bovendien te vervangen voor betere alternatieven. Ook al is elk gestorven kind er 1 teveel, er is nog nooit zo’n laag kindersterftecijfer geweest. Bovendien wordt de wereld steeds bewuster omdat er steeds meer en meer mensen op allerlei niveaus aan zichzelf werken.

Er zijn talrijke personen zowel individueel als in groepen bezig om onze wereld mooier te maken, eerlijker, gezonder, duurzamer en socialer. Wanneer jij lekkerder in je vel zit, juist bent afgestemd, sta jij daar meer voor open. Dan kun je de ellende van de wereld beter aan, je kan relativeren, negeren of er zelfs op anticiperen. Zo kun jij op jouw manier bijdragen aan een mooiere wereld.

Is het meetbaar?

Soms valt het je niet op dat je verandert. Doe een stapje terug en bekijk of je sneller helderheid hebt, emotioneel anders reageert, stabieler bent, minder beïnvloedbaar voor drama of voor negativiteit. Misschien ben je wel toleranter of meer vergevingsgezind. Misschien glimlach je meer, krijg je opmerkingen van anderen dat je straalt, maak je makkelijker keuzes of boek je een fijne vakantie. Je ontvangt dat wat jij accepteren kan en waar jij klaar voor bent.

Hoe weet ik of Soul Body Fusion® geschikt is voor mij?

Heb je het gevoel dat er meer te halen valt uit jouw leven? Dat er meer in JOU zit? Dat het nu weleens tijd is voor meer zelfvertrouwen, dat je gaat staan in de wereld voor wie jij bent? Is het tijd dat je je niet meer omver laat blazen door alle bladiebla? Tijd voor jouw volledige potentieel? Ok dan 😉… dán is Soul Body Fusion® geschikt voor jou. Je kan bovendien zelf met armspiertesten meten of SBF iets voor jou kan zijn. Het is ook altijd weer leuk om met mensen voor en na een sessie een armspiertest te doen om te kijken hoe zij scoren op de ‘schaal’ van bewustzijnsniveau.

Maar Maddy, eigenlijk doe je dus niks?

Klopt. Het enige dat ik doe is faciliteren. Samen met jou zorg ik voor een veld waarin jouw ziel de vrije hand krijgt om ‘wat dingen’ recht te zetten. Een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Dat ziet eruit als niks, het voelt soms zelfs als niks, maar wel een ‘niks’ met mogelijk oneindig mooie gevolgen.

Waarom kost het €75,- per keer?

Een Soul Body Fusion® ervaring is op z’n zachtst uitgedrukt bijzonder en vaak life changing. Bovendien heb ik als zelfstandig ondernemer de taak om een financieel gezond bedrijf te runnen, zodat ik goed voor mezelf kan zorgen op alle vlakken. De boodschap die ik mijn klanten geef, dat ze goed voor zichzelf mogen zorgen en dat ze ‘het’ waard zijn, draag ik daarmee zelf uit. Ik ben er voor mij en ik ben er voor jou. Mijn klanten mogen er ook voor mij zijn. Wanneer jij het jezelf waard vindt om mijn tijd, zorg en aandacht te krijgen en veel meer jouw potentie te gaan gebruiken, dan ben je mijn klant. Toch zijn er altijd opties. Een gebrek aan geld mag geen reden zijn om Soul Body Fusion® aan je voorbij te laten gaan. Vandaar dat ik bij tarieven meerdere opties vermeld, zodat je met elk budget Soul Body Fusion® kunt ontvangen.

Ik heb al ‘heel veel’, gedaan, waarom dan ook nog Soul Body Fusion®?

Omdat je in ontwikkeling blijft. Dat stopt nooit. Ieder ‘ding’ dat je doet brengt je een stuk verder in jouw ontwikkeling. En je kan volgens mij ook zaken gelijktijdig doen, combineren. Yoga brengt je een ander inzicht dan een therapeut. Reiki geeft je iets anders dan Acces Consiousness®. Maar alles kan ertoe bijdragen dat jij lekkerder in je vel komt te zitten. Of juist steeds meer jezelf wordt. Na Soul Body Fusion® weet je waarschijnlijk nog beter welke manieren, technieken of therapeuten jou kunnen ondersteunen in jouw groei en happiness.

Het kan toch ook zonder Soul Body Fusion®?

Tuurlijk. Je kan voor de moeilijke weg gaan. Ooit, lang geleden 😉 besloot ik eens dat ik na een aantal intensieve coachingstrajecten een jaar zonder wat voor hulp dan ook zou zijn. Ik zou het nu echt wel zelf en alleen moeten kunnen, vond ik. Maar al gauw kwam er weer iets op mijn pad dat mijn interesse wekte. Ik ben er door de jaren heen achter gekomen dat bezig zijn met zelfontwikkeling, meditatie etc. mij voedt op een andere manier dan eten, sporten of relaxen dat doet. En dat ‘lijntje met de andere kant’ hoort er voor mij gewoon bij. Ik vind het heerlijk inzichten te ontvangen, persoonlijk te groeien, en te merken dat ik weer een aantal blokkades of belemmerende overtuigingen kwijt ben. Ik geniet er steeds meer van goed voor mijzelf te zorgen en dat is voor mij met goed eten, sporten, relaxen, buiten zijn, familie, vrienden, geweldig werk doen én zelf door blijven groeien. Dus ja, voor mij is het all inclusive. Ik ga dus niet, zoals ik het pas een klant uitlegde, voor de calvinistische boterham met kaas in het leven maar voor het rijkelijke buffet.

Wat is het addertje onder het gras?

Het enige addertje is dat het ons vraagt te geloven in iets wat nogal ongelofelijk lijkt. Dit is een instrument dat voortkomt uit een nieuw paradigma, een ander kader, een nieuwe energiewereld. Je hebt niets te verliezen en veel te winnen wanneer je het probeert.

Waar vind ik nog meer informatie?

Je leest over Jonette Crowly, degene die de Soul Body Fusion® techniek creëerde op haar eigen website (https://centerforcreativeconsciousness.com/ ) of op de Nederlands SBF website (https://www.soulbodyfusion.nl/ ) Meer details van deze techniek en het ontstaan ervan lees je in haar boeken Soul Body Fusion® en De Adelaar en de Condor. Beide uitgegeven door Hafeja uitgeverij Zoetermeer  (https://webwinkel.hajefa.nl/). Op de website van Arno van Dijk (https://www.urpichai.nl/) vind je gelegenheid tot het zelf leren van deze techniek. Dat is… totdat ik zelf leraar ben, dan kun je hiervoor ook gezellig bij mij komen.

Wat is het verschil tussen Soul Body Fusion® en Soul Retrieval?

MARK*: Je fysieke zelf heeft vele dimensies. Je ziel heeft vele dimensies. Op sommige niveaus overlappen ze elkaar. De niet-fysieke dimensie die los van het trauma kan worden gebroken zou je de 'astrale' dimensie van je ziel kunnen noemen. Soul Retrieval richt zich op dit niveau. Het astrale vlak bevindt zich tussen de fysieke en de niet-fysieke wereld en is vaak een rommelige plek met geesten die nog niet verder zijn gegaan, en wezens die aanvoelen als demonen. Bij iemand die getraumatiseerd is, kan zijn ziel in het astrale vlak gefragmenteerd zijn. Dat is het niveau waartoe een sjamaan zich toegang verschaft om de stukken samen te voegen. Als je werkt met een ziel op het astrale niveau, die nog steeds vormen en invloeden heeft die niet geheel van het licht zijn, is er vaak bescherming nodig. In de astrale wereld is dus alles wat niet fysiek is; the good, the bad and the ugly. Het goede, slechte en het lelijke.

Het werk dat we doen met Soul Body Fusion® werkt op een hoger niveau van zielsintegratie, wat je het 'causale' niveau zou kunnen noemen. Op het causale niveau van de ziel is er geen fragmentatie mogelijk, en geen bescherming nodig. Het causale vlak is een hogere vibratie van de ziel. Het heeft de lagere trillingen en trauma's er uitgefilterd. Alles wat slecht en lelijk was, moest door reiniging, zuivering en groei gaan om de hogere dimensie van het causale vlak te bereiken.

Soul Body Fusion® integreert hogere niveaus van de ziel die al genezen zijn van fragmentatie. Een persoon die Soul Body Fusion® heeft gehad zou de voordelen hebben van een Soul Retrieval, plus de voordelen van het integreren van nog hogere niveaus van hun ziel-zelf / goddelijke-zelf, van het causale niveau en daarboven. Dit is de reden waarom Soul Body Fusion® een grote deur openzet voor alle spirituele groei, omdat het je uit de trauma's van vorige levens haalt. Het haalt je uit het astrale vlak, dat nog steeds verbonden is met de tijd. Het begint je reis bij de tijdloze hogere frequenties van de hogere dimensies.

* Sinds 1989 channeld Jonette MARK, een buitengewone niet-fysieke leraar. 'Hij' is onze kosmische reisgids en traint ons om het Quantum Bewustzijn te begrijpen en te ervaren op een niveau dat zowel persoonlijk als diepgaand is. Lees meer over Jonette Crowley de founder van Soul Body Fusion® en MARK op https://centerforcreativeconsciousness.com/