Je kan alles in het leven al gezien hebben, althans dat denk je dan. Want er is zóveel méér mogelijk dan dat wij kunnen verzinnen met onze hoofden. Onze Nederlandse inborst wil nog weleens lauwtjes reageren op de wondertjes van het leven. Ach, een gelukje, ach zo vaak komt dat niet voor. Ach gut, én weer verder. Maar er gebeuren dagelijks zoveel bizarre, wonderbaarlijke en fantastische dingen in het leven van mensen, daar is een olifant zien vliegen werkelijk niets bij.

Er zijn mensen die genezen van de meest vreselijke ziektes. Mensen die elkaar spontaan terugvinden na elkaar jaren uit het oog verloren te zijn geweest. Mensen die uitvindingen doen waar de wereld weer nog mooier en schoner van wordt. En dan heb ik het nog niet eens over de natuur! Hoe veerkrachtig, inventief en productief die is! Daar vliegen, zwemmen en zweven ontelbaar veel wondertjes rond.

En dan ons eigen leven. Bizar, wonderbaarlijk, fantastisch? Spontaan, veerkrachtig, inventief? Mwah… of is het meer een saaie, slopende, zichzelf steeds weer herhalende ellende? Waar ben je dan mee bezig? Dát kan toch niet de bedoeling zijn? Dan verzin je toch de verkeerde kant op? Er zijn zoveel mooie dingen mogelijk, er zijn zoveel mensen die je daarbij kunnen helpen. De wereld zit vol met coaches, therapeuten, inspirerende mensen.

Ga er op uit. Trek aan de bel. Doe iets! Zorg dat jouw leven ook de moeite waard wordt. Zéker nu! Het is toch vreselijk zonde als je er niets mee doet deze keer? Vraag om hulp! Praat met iemand. Weet je niet waar je moet beginnen? Weet je niet waarover je moet praten? Weet je niet wat je eigenlijk wil? Durf je je hart niet te luchten? Kom dan maar bij mij. Want heus, het kan allemaal een stuk makkelijker, echt! De vliegende olifanten zullen vast niet meteen om je huis vliegen, maar een paar glitters, fonkelingen en sparkles, ja die wel. Soul Body Fusion® maakt het onmogelijke mogelijk.

Ik heb daar persoonlijk een bak verhalen van. Alleen al van mezelf. En een aantal zijn zo wonderbaarlijk dat ik ze nog even voor me houdt. Maar makkelijker is het wel geworden. Voor iedereen die 3 of meer sessies Soul Body Fusion® ondergaan heeft. Dat mogen we niet beloven, maar het gebeurt toch echt wel.

When I see an elephant fly - anderstevoren - Soul Body Fusion®

When I see an elephant fly – anderstevoren – Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving. En jouw eigenheid heeft sparkles, schijnt en schittert, zeker weten!

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen. Je wordt gesteund, hoe fijn is dat? En dat voel je ook echt.

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Heb je daar weleens over nagedacht? Hoeveel completer zou je zijn met jouw ziel volledig ‘aan boord’. Dat klinkt toch super logisch? Dan ben je toch veel meer uitgerust voor de uitdagingen van het leven? Je ziel is toch een essentieel onderdeel zeg maar!?

Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Kijk! Daar hebben we de vliegende olifanten dus 😉 Hoewel het Soul Body Fusion® proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus. En dat is natuurlijk helemaal bizar, wonderbaarlijk en fantastisch. Precies zoals het de bedoeling eigenlijk is.

Goed. Wat is jouw bedoeling? Voel je de drang om te shinen? Behoefte aan je nieuwe bff, jouw ziel? Lees meer over Soul Body Fusion® op anderstevoren.nl. Je leest er de ervaringen van anderen. Je vindt er nog meer blogs en ook vlogs. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, de FAQ maken ook veel duidelijk. Benieuwd naar nóg meer, kijk eens rond op Soul Body Fusion Nederland.

Benieuwd naar jouw weg? Ben je er aan toe? Wil je graag weten wat Soul Body Fusion® voor jou in petto heeft? Wat jouw ziel belangrijk vindt voor je? Welke kant jij op zal gaan? Wat voelt licht voor jou? Laat Soul Body Fusion® jou helpen. Laat jouw ziel je helpen.