workshops

Naast de Practitioners workshop Soul Body Fusion® die wij op prachtige locaties geven (zie hieronder), bieden wij ook online diverse manieren aan om jouw verbinding met Soul Body Fusion® te verdiepen.

Workshop Soul Body Fusion® Den Haag aan zee

Den Haag
aan zee, zaterdag 10 juli 2021

Tijdens deze Practitioner workshop Soul Body Fusion® in Den Haag vergaar je in minimaal 6 uur voldoende inzicht en ervaring om (zelfs professioneel) aan het werk te gaan met SBF; je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. We lopen in de pauze naar de duinen, alwaar we een picknick houden. Wil je een duik in zee nemen, dat kan natuurlijk ook.

online workshop Soul Body Fusion®

Online via Zoom

De online Practitioners workshop Soul Body Fusion®; in minimaal 6 uur vergaar je voldoende inzicht en ervaring om professioneel aan het werk te gaan met SBF; je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Er is veel afwisseling tussen luisteren en doen en natuurlijk voldoende gelegenheid om je benen te strekken en thee te pakken.

Workshop Soul Body Fusion® Hoeksche Waard

Hoeksche Waard
vlak onder Rotterdam

Tijdens deze Practitioner workshop Soul Body Fusion® in de Hoeksche Waard vergaar je in minimaal 6 uur voldoende inzicht en ervaring om (zelfs professioneel) aan het werk te gaan met SBF; je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Een prachtige plek, verscholen in het groen, met lunch en wandeling in privé bos.

Kennismaking met Soul Body Fusion®

De online kennismaking met Soul Body Fusion®; in 1 uur leer je wat Soul Body Fusion is, hoe het werkt en is er gelegenheid om Soul Body Fusion® te ervaren en vragen stellen.

donderdag van 20 – 21u
25 nov
+ op aanvraag

mini-workshop Soul Body Fusion®

Practitioner groep:
Voor onze reeds opgeleide Practitioners. Vragen stellen, ervaringen en SBF uit wisselen.

elke 1e donderdagavond van de maand

anderstevoren - Soul Body Fusion® - Waar kan Soul Body Fusion® bij helpen?
anderstevoren – Soul Body Fusion®

Eéndaagse Practitioner workshop Soul Body Fusion®

Tijdens onze workshop leer je meer over de achtergrond van Soul Body Fusion® en kun je de diepe werking ervan ervaren. Ook leer je anderen te begeleiden tijdens Soul Body Fusion® sessies.

Na deze dag heb je voldoende inzicht en ervaring om professioneel aan het werk te gaan met Soul Body Fusion; je bent gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Ook wanneer je voor jezelf verdieping in Soul Body Fusion® zoekt, is deze workshop een aanrader. Wij hebben onze workshopdag zo opgebouwd dat denken en doen op een prettige manier worden afgewisseld en het delen van ervaringen krijgt veel ruimte.

Er zijn verschillende manieren om je te verbinden met Soul Body Fusion®:

 • Het lezen van het boek Soul Body Fusion®, van Jonette Crowley
 • Het ondergaan van drie sessies Soul Body Fusion® bij een practitioner of teacher
 • Het volgen van de Practitioner workshop Soul Body Fusion®

Voor iedereen verloopt de kennismaking met Soul Body Fusion® anders. Elke volgorde hierin is goed; voel zelf wat klopt voor jou.

Waarom het juist nu belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door spiritueel leraar, channel en schrijfster Jonette Crowley* uit de VS Waarom het juist nu belangrijk is om Soul Body Fusion® te leren, gaf MARK* haar door op 8 september 2020:

“We are in a critical time on Earth. It is vital that we are as connected as we can possibly be to our soul, to the higher dimensional energies of the Universe. Jonette and the guide’s are urging you to learn and do Soul Body Fusion® so you are balanced, grounded and can be the biggest vessel possible for the light of transformation.”)

*) centerforcreativeconsciousness.com

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je meer van jouw ziel – en daarmee jouw bewustzijn – in jouw lichaam brengt, straalt meer van jouw eigenheid uit in je leven, in je relaties en je omgeving. Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met jouw lichaamscellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg.

Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen! Het kan zomaar zijn dat het ontbreken van de volledige connectie met jouw eigen ziel ook het ontbrekende puzzelstukje is om te leven vanuit jouw volledige potentieel!

Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel Soul Body Fusion® in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij jouw potentieel ontplooit op álle niveaus.

Teachers Nicolet en Maddy-Devi

Certified Soul Body Fusion® Teachers Nicolet Goedhart (l) en Maddy-Devi Homburg (r)

Tijdens de workshop word je met hulp van Soul Body Fusion® Teachers Nicolet Goedhart en Maddy-Devi Homburg afgestemd op het Soul Body Fusion® proces, het proces dat de zielsenergie meer in het lichaam brengt.

Maddy-Devi is sinds april 2019 Soul Body Fusion® Practitioner, Nicolet sinds november 2019. Gezamenlijk hebben zij in juni 2020 de Practitioner workshop nogmaals gevolgd bij Jonette Crowley. Hierna volgden zij, ook bij Jonette Crowley, in juni/juli 2020 de intensieve Teacher Course. Sindsdien zijn ze gepassioneerde Soul Body Fusion® Teachers die graag samenwerken.

Nicolet Goedhart

Certified Soul Body Fusion® Teacher Nicolet Goedhart

Nicolet Goedhart (‘73), moeder van 3 grote zoons, heeft ruim 20 jaar als Vrijeschoolleerkracht gewerkt en richtte in januari 2020 Praktijk Goedhart op. ‘In Soul Body Fusion® heb ik een antwoord gevonden op een vraag die al lang in mij leefde: hoe verbind ik mij diep met mijzelf en anderen? Ik ben heel enthousiast om te zien wat SBF mijn cliënten brengt: de mensen lopen zoveel lichter de deur uit dan hoe ze binnenkwamen!’

Maddy-Devi Homburg

Certified Soul Body Fusion® Teacher Maddy-Devi Homburg

Maddy-Devi Homburg (’76) is van origine leerkracht, werkt sinds 2011 als zelfstandige; en sinds 2019 met Soul Body Fusion®. ‘Ik was op zoek naar de meest optimale manier om mensen te helpen meer zichzelf te zijn. Die heb ik gevonden in mijn grote liefde Soul Body Fusion®’. Sinds kort is zij, dankzij SBF, schoolleider op haar eigen school voor holistisch en zelfsturend onderwijs. Met haar gezin (manlief en kleuter) woont zij in Heinenoord.

Over de workshop

Er wordt tijdens de workshopdag ingegaan op de achtergronden van Soul Body Fusion®; waar het vandaan komt, hoe het werkt en wat de werking er van kan zijn. Tijdens onze workshop leer je Soul Body Fusion® toe te passen op jezelf, op anderen, op kinderen, op dieren en zelfs op situaties. Bij Soul Body Fusion® activeer je het proces waardoor meer zielsenergie in het lichaam van de ontvanger komt. Een sessie duurt slechts 2 keer 10 minuten.

Teachers Maddy-Devi en Nicolet leren je Soul Body Fusion® toe te passen op een mede-cursist en je bent tijdens deze dag ook oefenpersoon van een cursist. Je kunt een sessie simpelweg zittend doen terwijl je je vingertoppen op de vingertoppen van de ontvanger legt. Bovendien leer je ook de toepassing op kleine en grote afstand, zonder fysiek contact. Je leert dus alles in één dag!

Soul Body Fusion® bracht veel meer meer flow, kracht, gezondheid en geluk in mijn leven.’

De dag duurt van 09:00 – 16:30 (inloop vanaf 08:30) en na afloop ontvang je het internationale Soul Body Fusion® Practitioner certificaat. Je hebt geen vooropleiding nodig om deze workshop te volgen, iedereen kan het leren. Gun jezelf het leren van deze techniek waar je de rest van je leven elke dag plezier van kunt hebben.

Locaties

Onze Practitioners workshop geven wij op verschillende mooie locaties in het land. Ze zijn inclusief koffie/thee en lunch. Er is tijd voor een korte wandeling tussendoor; de locaties zijn daar op uitgezocht!

Elke maand zoeken wij een fijne lokatie uit, met net dat beetje meer om jou een heerlijke dag te geven. Een goed bereikbare plek, met makkelijk parkeren, OV-verbindingen, groen in de buurt voor een wandelingetje en geheel verzorgd met koffie/thee, lekkers en een zalige lunch.

online workshop Soul Body Fusion®

Online

Op aanvraag
Vanachter jouw computer,
bij je thuis.

Vreedehuis

Den Haag


Vreedehuis, Olympuszaal
Riouwstraat 1, Den Haag

Baarn


BodyHealth Concept
Spoorstraat 2, Baarn

Djoj

Rotterdam


Centrum Djoj
Antony Duyklaan 5-7, Rotterdam   

Wil je meer lezen?

anderstevoren - Soul Body Fusion® - Waar kan Soul Body Fusion® bij helpen?
anderstevoren – Soul Body Fusion®

Effecten van Soul Body Fusion®

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de Soul Body Fusion® workshopdag: gelukkiger, meer energie, minder stress, een rustiger hoofd, meer zelfvertrouwen, een snelle spirituele groei, meer in eigen kracht staan, beter grenzen aan kunnen geven, beter omgaan met hooggevoeligheid, paranormale gaven worden sterker / ontwaken, genezing van depressie, kanker, diabetes, positieve gedragsveranderingen bij mensen met autisme, ADHD, PDD NOS, en nog veel meer.

Praktische informatie

 • Workshop op locatie tijden:
  Elke workshopdag 08:30 inloop, 09:00 start, 16:30 einde, 17:00 uitloop
 • Online tijden:
  Zaterdag en zondagochtend van 9:00-12:30 (online inloop vanaf 8:30).
 • Neem mee:
  Flesje water. Doe makkelijk zittende kleding aan en neem extra sokken of sloffen en een trui mee.
 • Workshop op locatie tarief:
  € 175,- (vrijgesteld van btw). Dit bedrag is inclusief koffie/ thee, lunch, heel veel naslagwerk en natuurlijk het Soul Body Fusion® Practitioner Certificaat.
 • Online workshop tarief:
  € 150,- (vrijgesteld van btw). Dit bedrag is inclusief heel veel naslagwerk en natuurlijk het Soul Body Fusion® Practitioner Certificaat.
 • Data:
 • online data; 10 juli en op aanvraag
 • aug op aanvraag, 11 sept, lokatie volgt zsm
 • —, Vreedehuis, Olympuszaal Riouwstraat 1 Den Haag
 • —, Natuurgeneeskunde Centrum Spoorstraat 2 Baarn
 • —, Djoj, zaal 6 Antony Duyklaan 5-7 Rotterdam
 • Opgave:
  Geef je op met een mailtje naar maddy-devi@anderstevoren.nl.
 • Voorwaarden:
  Inschrijf- en annuleringsvoorwaarden staan onderaan deze pagina.
 • Heb je nog vragen?:
  Dan kun je uiteraard altijd even bellen met Maddy (06 – 250 76 253) of Nicolet (06 – 189 12 785).
 • Aandacht:
  Om iedereen optimale aandacht te kunnen geven, is het aantal deelnemers per workshop beperkt én zijn we altijd met twee gecertificeerde Teachers aanwezig.
 • Op aanvraag / bij jou thuis.
  In overleg kan de workshop bij jou thuis gegeven worden. Online op een datum naar keuze is ook een mogelijkheid. Meer informatie hierover kun je aanvragen bij Nicolet of Maddy. Geef één van ons een belletje.
 • Individuele sessies.
  Wil je eerst, of nog eens, Soul Body Fusion® ervaren in individuele sessies? Dat kan zowel bij Maddy als Nicolet.
 • Online kennismaking
  Wil je nu nog wat meer weten? Soul Body Fusion® ervaren? Doe dan eens mee aan onze online kennismaking. Elke 2e donderdag van de maand (zo ongeveer) van 20-21 uur.
 • Practitioner groep:
  Elke 1e donderdagavond van de maand (20:00-21:00/21:30), geven Nicolet en ik onze, reeds opgeleide, practitioners via Zoom de gelegenheid samen te komen. Het is elke maand een fijn moment met gelijkgestemden. We doen een energie-oefening, je kunt al jouw vragen stellen, er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk gaan we aan de slag met Soul Body Fusion.

Jouw eigen volgorde

Jouw verbinding met Soul Body Fusion® kun je versterken door het boek te lezen, sessies te ontvangen, de workshop te volgen en zelf sessies te geven (aan jezelf en anderen). Zoals gezegd mag je hierin jouw eigen volgorde kiezen. Persoonlijke sessies kun je zowel bij Nicolet als Maddy inboeken.

Nicolet geeft sessies in haar praktijkruimte in Den Haag en bij jou thuis. Maddy geeft sessies op diverse locaties in Zuid-West Nederland, bij jou thuis en online / op afstand.

Het Soul Body Fusion® boek kun je online bestellen via uitgeverij HAFEJA of aanschaffen tijdens de workshop voor 18,95 euro.

Algemene voorwaarden
Praktijk Goedhart en anderstevoren Soul Body Fusion®.

Praktijk Goedhart
Praktijk Goedhart

anderstevoren Soul Body Fusion®

Inschrijfvoorwaarden.

Wanneer je je op erg korte termijn (bijv. 1 á 2 dagen) voor een workshop wilt inschrijven, bel dan met Maddy of Nicolet.

 • Je kunt je voor een workshop alleen inschrijven per mail. Deze inschrijving beschouwen wij als bindend.
 • Na jouw inschrijving ontvang je een factuur voor deelname aan de betreffende workshop.
 • Je wordt verzocht de betaling na ontvangst van de factuur over te maken met vermelding van de workshopdatum.
 • Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, doch uiterlijk een week voor de workshop.
 • Bij inschrijving korter dan 1 week voor de workshop, betaal je per ommegaande.
 • Jouw recht op deelname is pas gegarandeerd zodra de factuur betaald is.
 • Uitzonderingen alléén in overleg.
 • Wij behouden ons het recht de workshop te annuleren bij onvoldoende deelname.
 • Ingeschreven deelnemers ontvangen hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk bericht, waarna hun betaalverplichtingen vervallen.
 • Het eventueel reeds betaalde inschrijfbedrag wordt per ommegaande teruggestort, dan wel wordt de inschrijving in overleg verplaatst naar een volgende workshop.

Annuleringsvoorwaarden.

Na inschrijving zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

 • Het kan gebeuren dat je door dringende omstandigheden van je inschrijving moet afzien. Ben je genoodzaakt te annuleren, dan worden er, afhankelijk van het tijdstip van annulering, kosten in rekening gebracht.
 • Meer dan 10 dagen voor de workshop worden 35 euro administratiekosten in rekening gebracht.
 • Binnen 10-5 dagen voor de workshop: restitutie van 75% – minus 35 euro administratiekosten.
 • Binnen 4-1 dagen voor de workshop restitutie van 50% – minus 35 euro administratiekosten.
 • In gevallen van overmacht kunnen we jouw deelname verschuiven naar een andere datum.
 • Overmacht ter beoordeling door Praktijk Goedhart en anderstevoren Soul Body Fusion® en aanvraag daarvoor alléén per mail.
 • Deelname is persoonlijk. Bij verhindering is het echter wel mogelijk een vervanger te laten deelnemen, neem hiervoor wel contact met ons op.