Soul Body Fusion®
anderstevoren

Rumi quote – Soul – Soul Body Fusion®

Rumi quote - Soul - Soul Body Fusion® - anderstevoren
Rumi quote – Soul – Soul Body Fusion® – anderstevoren

Al een poosje verzamel ik quotes die voor mij verwoorden wat Soul Body Fusion® nu ís voor mij. Wat het doet, hoe het voelt, hoe ik het ervaar. En ook hoe dat voor anderen is. De meeste mensen, zo ook ikzelf, stapten ‘zomaar’ in bij Soul Body Fusion®. Ze voelde een soort aandrang, een onderbuikgevoel, dachten ineens, geheel tegen hun gewoonte in, ‘tja, waarom niet?’

En dát laat zich heel moeilijk uitleggen. Al zal ook jij dat weleens ervaren hebben. Dat je een keuze maakte die niet per sé in lijn was met jouw karakter en eerdere keuzes. Maar een keuze die wel heel goed uitpakte. Nou dát gebeurt na Soul Body Fusion® meestal een stuk vaker. Dat je goede keuzes maakt, vanuit jezelf, vanuit iets diep binnen in jou. Vanuit jouw ziel dus, die daar nu heerlijk woont, helemaal, en niet maar een beetje.

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Zegt jouw innerlijke stem ook dat het tijd is voor Soul Body Fusion®? Of heeft jouw hoofd het nog steeds voor het zeggen? Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Je bent welkom.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - instapklaar
Soul Body Fusion® – anderstevoren – instapklaar 😉

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

From me to you: Soul Body Fusion® on the base of a donation ❤️

Van mij voor jou: Soul Body Fusion® op donatie basis ♥️.

Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️
Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️

Lieve, beste jij, dit is een bericht vanuit mijn hart.♥️

♥️ Omdat ik in deze extreme tijden echt wil bijdragen wat ik heb om het potentieel, de frequentie en het zelfbewustzijn van de mensheid te vergroten… En ik geloof van harte dat ik jullie daar allemaal mee kan helpen met de zeer hoge frequentie van Soul Body Fusion®️ …

♥️ Bied ik bij deze mijn afstandssessies aan voor een vrije donatie via Tikkie. Ik bied je een sessie aan met minder gepraat (lees mijn website, dat scheelt uitlegtijd) maar mét alle effectieve transmissies. Dit duurt een half uur.

Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️
Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️

♥️ Ik heb inmiddels ruim ervaring met afstandssessies. Het maakt echt niet uit of de sessie met een persoon in Rotterdam, IJsland, Duitsland of Italië is. Eigenlijk is het altijd magisch leuk.

♥️ Het volledige pakket is normaal gesproken 3 sessies en dan is jouw ziel volledig geïntegreerd. Met jouw donatie betaal ik mijn teacher training deze zomer.

♥️ Heb je rust nodig, wil je meer jezelf zijn, of wil je het volledige potentieel van jouw ziel benutten?

♥️ Neem contact met mij op (mail, bel of what’s app) en we plannen jouw half uur Soul Body Fusion®️ in via videobellen (overdag of ‘s avonds). Uiteraard is een heel uur ook mogelijk.

♥️ Liefs Maddy-Devi 

Lees meer of vraag het me.

♥️ ps. elk bedrag vanaf €10 per half uur is welkom. Ik geeft de sessies nu nog liever dan ooit, omdat ik weet dat ze zoveel kunnen bijdragen.

Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️
Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️

♥️ Ok, hoe het precies werkt… ik heb het uitgeschreven…

♥️ ‘Normaal’ spreek ik 3 sessies met mensen fysiek af. 3 omdat dan de ‘Fusion’ compleet is, fysiek omdat ik dat zelf het leukste vind. Op afstand werkt eigenlijk net zo goed, dus dat doe ik regelmatig wanneer de logistiek of agenda dat beter toestaat. En bovendien… alle beetjes helpen nu. Dus wanneer je ‘maar’ 1 sessie wil afspreken is dat ook ok.

♥️ Ik heb dus een shift gemaakt van mijn perfecte aanbod naar dat wat nu in deze rare en uitdagende tijden mogelijk is, wat optimaal werkt, helpt en mensen nu liefdevol en effectief ondersteunt. 

  1. We maken een afspraak voor een half uur, (volledig uur mag ook nog steeds hoor). Dat kan zowel overdag als ‘s avonds.
  2. Je leest m’n anderstevoren.nl website, dat scheelt uitlegtijd en dan weet je wat je kan verwachten. 
  3. We videobellen via FB messenger, dat werkt makkelijk en prima. (Zoom, Skype of Whatsapp kan ook).
  4. Ik geef je een volledige Soul Body Fusion® afstandssessie. Aan de kwaliteit doe ik geen concessies. Op z’n minst heb je een ontspannen half uur, maar er gebeurt zoveel meer. 
  5. Ik stuur je een Tikkie met factuurnummer (blijft allemaal netjes volgens de regels) met een open bedrag. Dat bedrag mag je zelf invullen. Alles vanaf €10 per half uur is welkom.
  6. Ik zet alle donaties opzij voor mijn Teacher Training Soul Body Fusion®️ deze zomer.
  7. Jij geniet, en let goed op jezelf. Bepaal zelf of je meerdere keren wil afspreken. Voor het gemak en overzicht regelen we nu de betaling/donatie per sessie.
  8. Heb je jouw 3 sessies ontvangen? Dan is de volledige integratie van jouw ziel compleet. Voor altijd, en jouw ziel zal oneindig kunnen doorgroeien. Je ontvangt van mij een mailtje om daar jouw groei en veranderingen mee te ‘monitoren’.
  9. Een maand na de 3 sessies stuur ik je nogmaals een mail en kunnen we wellicht een aanbeveling uit jouw ervaringen filteren. 
  10. Je mag deze donatie-basis-aanbieding naar een aantal anderen doorsturen waarvan je denkt/voelt dat het ook hen kan ondersteunen. 

Liefs Maddy-Devi ♥️

Soul Body Fusion® - anderstevoren - Kom je buitenspelen?

Kom je buitenspelen? – Soul Body Fusion®

Het leven is leuk. Het is uitdagend. Je leert veel. Het leven schenkt je prachtige verrassingen. Het geeft je zelfs cadeautjes. Het leven laat je geweldige dingen zien en ervaren. Maar soms, en soms voor héél lang voelt het hélémáál NIET zo. Is het leven saai, treurig of zelfs dodelijk ongelukkig. Komt er niets uit jouw vingers, zie je er geen gat meer in. Zit alles tegen en loopt iedereen met een groooote boog om je heen.

Tja… dat buitenspelen is dan effies ver te zoeken. Rot op met je spelen, denk je dan… Ik heb het zwaar, het is kut, d’r is helemaal geen drol aan allemaal. Het hoeft voor mij niet meer. PUNT.

ècht punt!?

Misschien punt, komma? Want je leest al tot hier… Je wilt ergens ver weg toch echt wel weer een beetje meer lol, maar je hebt totaal geen zin in oeverloze gesprekken met therapeuten. Niet navelstaren. Je wilt echt niet nog een keer met je billen bloot. En om er nog maar een lichaamsdeel bij te halen, je hart blijft lekker op slot. Zo! Punt.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - Kom je buitenspelen?
Soul Body Fusion® – anderstevoren – Kom je buitenspelen?

Maar ja, zó kom je er niet hè? Mmmh… het is wel lekker weer…

Weet je wat? Kom gewoon eens zitten bij mij. Kom 3x een uur langs. We babbelen wat, hoeft niet hoor, je mag ook zwijgen en knikken, das al voldoende. We drinken thee en water. Ik houd je handen en voeten vast en dat is het. PUNT. En dat helpt. Dat gaat je helpen.

Soul Body Fusion® is zo simpel als het effectief is.

Voor sommigen zijn de veranderingen in hun leven plotsklaps, radicaal, grandioos en met veel bombarie. Voor anderen gaat het zo langzaam dat ze het bijna niet opmerken. Het is maar wat jouw ziel aan kan. Hoe lang die al in de misère zit met jou… Maar heus, wanneer jouw ziel volledig geïntegreerd is in jouw lichaam, wanneer jij weer beschikt over dat ontbrekende puzzelstukje, zul je heus het leven weer een stuk rooskleuriger gaan zien. Dat je denkt… buitenspelen? Ja sure, NU!!

Lees meer over Soul Body Fusion® op anderstevoren.nl/ of op soulbodyfusion.nl/. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, wat de ervaringen van anderen waren, je kunt er blogs lezen of vlogs kijken. Veel van je vragen zul je beantwoord vinden bij de FAQ. Maar volg vooral jouw eigen gevoel. Wil jij weer buitenspelen? Zou SBF weleens iets voor je kunnen zijn?

Rumi Quote – Listen – Soul Body Fusion®

Rumi Quote – Listen – Soul Body Fusion® – anderstevoren

Luisteren, luisteren naar jezelf. Tussen al het gebabbel van jouw hoofd door. Tussen alle tegenwerpingen van jouw ego door. Vind maar eens de antwoorden in die chaos in jouw hoofd. Je hoort van alles, van iedereen… maar welke stem is nu van jou? Dát wordt waarschijnlijk een stuk makkelijker ná Soul Body Fusion®. De stem van jouw ziel kun je dan een stuk duidelijker horen. Zonder woorden, je wéét het gewoon.

Voor veel mensen, en laat ik vooral ook voor mezelf spreken… voelen keuzes niet meer als een opgave. Ik twijfel amper nog. Soms weet ik niet meteen welke kant ik op wil nog… maar wanneer ik nu een keuze moet maken tussen 2 of meer variabelen… dán weet ik het zo. Van binnen voel ik wat de juiste keuze is voor mij. Heel fijn.

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. En dat geeft rust, meer ruimte voor jouw innerlijke stem. De stem van jouw eigen ziel. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Eens zien wat je hoort zonder woorden.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - instapklaar
Soul Body Fusion® – anderstevoren – instapklaar 😉

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Vlog ‘Hoe kleine dingen voor grote veranderingen zorgen… met Soul Body Fusion®.’

Het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen… Ja ja… zelf heb ik inmiddels ook een lijstje met allemaal van die ogenschijnlijk kleine dingetjes die verandert zijn. Maar als ik er goed over nadenk werken die kleine dingen wel in het GROOT door.

Zo merkte ik onlangs dat ik tegenwoordig gerust een uur stil op een behandeltafel kan liggen. Dat kon ik tot een half jaar geleden echt niet hoor. Ik lag dan te woelen, te draaien, er prikte iets, een sok zakte af, ik had een kriebeltje, kramp, moest eeeeeeven verliggen enz. enz.

Nu merkte ik ineens op, tijdens een ontspanningsmassage, gut ik lig hier al bijna een uur als een blok. Ontspannen, bewegingsloos, rustig te ontvangen. En het lijkt iets kleins; tijdens een behandeling stil liggen. Maar ik bedacht me… als mijn lichaam zoveel rustiger is geworden… dan werkt dat toch ook vast door? Ik kon iig de rust en de heling van deze behandeling veel makkelijker binnen laten komen. Omdat ik meer kon ontspannen kon ik meer ontvangen, meer genieten, en kreeg ik veel meer waar voor mijn geld, hihi. Voor de behandelaar zal het ook een stuk prettiger werken trouwens.

anderstevoren - Soul Body Fusion® Nederland
anderstevoren – vrolijk onderdeel van Soul Body Fusion® Nederland

En ik bedacht me dat ik dat ook al eerder had ervaren met een andere behandeling. En ja… later ook weer. Dus het was geen toeval, of eendagsvlieg. In deze vlog heb ik het over meer gemak tijdens het daten. Ook zoiets werkt natuurlijk door op allerlei vlakken. Dat kun je zelf ook wel verzinnen. En of die betreffende date een eendagsvlieg was maakt niet eens zoveel uit. Als jij maar meer ontspannen in het leven staat. Dan zal je de grote liefde van jouw leven ook makkelijker toelaten. En das een stuk makkelijker voor die partner ook 😉

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.

Adem in, adem uit… ♥ Soul Body Fusion® ♥

Wanneer heb jij voor het laatst opgelucht adem gehaald? Dat iets waar je tegen op keek gelukt was? Dat iets heel erg mee bleek te vallen? Dat dat spannende nu eindelijk achter de rug was?

Wanneer heb jij voor het laatst diep adem gehaald? Diep omdat jouw emoties hoog zaten? Diep omdat je nu echt die stap ging zetten? Nam je een diepe teug omdat je nu eindelijk ging zeggen wat je al zo lang op je hart had?

adem – anderstevoren – Soul Body Fusion®

Asem is zo belangrijk. Ja duhhhh… zonder asem geen leven natuurlijk. Maar het geeft je ook veel inzichten. Wanneer stokt ie? Goed… waar wil ik heen?

Van Soul Body Fusion® ga ík dieper ademhalen, vallen heel veel dingen waar ik tegen op keek gewoon weg, wordt heel veel spannends gewoon goed te doen, komen emoties makkelijker vrij of verdwijnen zo ‘poef’.

Bij iedere Soul Body Fusion® sessie die ik faciliteer merk ik dat ik ergens opgelucht ademhaal omdat ik zo blij voor de persoon tegenover mij ben dat hij of zij de stap gezet heeft. Stokt mijn adem geregeld wanneer ik de mooie verhalen hoor die mensen meemaken, verhalen die levens vertegenwoordigen waar heel wat meer vrijer en blijer adem gehaald wordt.

Adem in adem uit… het lijkt allemaal zo simpel he?

Lees meer over Soul Body Fusion® op https://www.anderstevoren.nl/. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, wat de ervaringen van anderen waren en let vooral op jouw ademhaling? Maakt die jou iets duidelijk? Zou SBF weleens iets voor je kunnen zijn? Gaat het jouw vrijer en blijer laten ademhalen? Mij en mijn collega’s vind je ook op https://www.soulbodyfusion.nl/.

Vlog ‘Hoe Soul Body Fusion® een relatie redde’

relatie
… en hoe ze dat uiteindelijk natuurlijk lekker zelluf deden <3

Het een leidt tot het ander. Ja duh… maar zoals al vaker gemeld… met Soul Body Fusion® is het soms een beetje opletten, speuren en navragen bij anderen eer je door hebt wat er dan verandert is bij jou. Er zijn ook mensen die het punt voor punt kunnen opsommen hoor, wat er allemaal ten goede gekeerd is voor hen. Maar… niet iedereen kan dat.

Bij deze een vrolijke vlog over een veel voorkomende uitdaging, wanneer je in een relatie allebei een andere kant op lijkt te gaan. Nu gaan er ook relaties op de klippen na Soul Body Fusion® (echt goede marketing dit). Omdat jouw ziel allang door had dat jullie niet meer bij elkaar passen en het nu de hoogste tijd is voor verandering. Maarrrr deze keer kwam het allemaal juist weer wel goed <3

relatie - anderstevoren - vrolijk onderdeel van - Soul Body Fusion® Nederland
relaties – anderstevoren – vrolijk onderdeel van – Soul Body Fusion® Nederland

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier, uiteindelijk ook in je relatie. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Meer lezen? www.anderstevoren.nl
Meer kijken? YouTube https://studio.youtube.com/channel/UCEiZbmT3N2EzW8ZH0K1mYTA

Rumi Quote - Soul Body Fusion® - anderstevoren

Rumi Quote – Soul Body Fusion®

Rumi Quote - Soul Body Fusion® - anderstevoren
Rumi Quote – Soul Body Fusion® – anderstevoren

Het wordt vanzelf een beetje stiller in jou. Wanneer na Soul Body Fusion® jouw ziel volledig is geïntegreerd in jouw lichaam wordt het stemmetje in jouw hoofd een stuk stiller. Je leeft (iets*) minder vanuit je ego, vanuit je angsten. En voor de meesten geldt dat ze veel meer de diepere verbinding ook daadwerkelijk voelen met hun ziel. Dat ze de rust ervaren, dat de keuzes diep van binnen komen. Vanuit rust.

*) iets… omdat we niets kunnen beloven en de resultaten voor iedereen anders zijn. Wat précies jouw zielenplan is weet jouw ziel alleen.

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. En dat is heerlijk. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Eens zien hoe stil het mag worden…

Soul Body Fusion® - anderstevoren - instapklaar
Soul Body Fusion® – anderstevoren – instapklaar 😉

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Een vlog in de herhaling, hoe je in een half jaar kan groeien.

Soms moet je jezelf terugzien om de groei te zien. Dit was nog niet eens zo heel lang geleden. September 2019 opgenomen. Ik weet van mezelf, en dat herkennen anderen ook, dat ik als een blije pup rond kan springen om iets tofs, iets nieuws dat ik heb ontdekt. Iets waarvan ik vind dat iedereen het moet weten, omdat het zo geweldig is.

En dat kan een fantastische kringloopwinkel zijn, een recept, een fijne Yoga-app of nu dus al weer een poos Soul Body Fusion®. Ik kan mijn mond niet houden en stuiter rond. Hoog in mijn energie, fladderend en stralend.

Nu een half jaar later is er onwijs veel gebeurd in ons leven. Mooie dingen, pittige dingen, trieste dingen, lastige dingen. Ik ben ervan gegroeid, heb er wat rimpels bij, en een bak liefde en wijsheid. En dat fladderende over Soul Body Fusion® is gezakt. Het is in heel mijn systeem gaan zitten. Het is.

En dat klinkt voor sommigen misschien een beetje … tja weet ik veel. Maar ik voel het nu overal in mijn systeem. Ik laat me niet meer omver kletsen door nay-sayers, ik heb zelf ervaren hoe geweldig Soul Body Fusion® is en kan zijn voor anderen. Keer op keer, op keer.

Voelde Soul Body Fusion® wellicht eerst aan als het licht, als een vlinder, als een herkenning. Inmiddels voelt het meer als een boom, als een weten, als een zijn. En dát is wat Soul Body Fusion® voor velen doet. Ze zijn meer zichzelf, sterker geworteld als een boom, ze fladderen minder verdwaasd rond maar wéten ‘het’.

anderstevoren - Soul Body Fusion® Nederland
anderstevoren – Soul Body Fusion® Nederland

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.

Twijfel en wat Soul Body Fusion® daarin kan veranderen…

Ik was een enorme twijfelkont. Veel mensen twijfelen, misschien wel iedereen. Tuurlijk, twijfelen is menselijk. Maar het kan je ook flink in de weg gaan zitten. Wanneer je om je heen raad vraagt zegt iedereen je wat anders. Zonder een duidelijke eigen stem raak je daarvan enorm in de war.

Twijfel en wat Soul Body Fusion® daarin kan veranderen… - anderstevoren
Twijfel en wat Soul Body Fusion® daarin kan veranderen… – anderstevoren

En ik kan daar over meepraten hoor. Ik was dus echt een enorme twijfelkont. Wanneer ik een keuze moest gaan maken belde ik rond. En later appte ik dezelfde vraag door naar (heel veel van) mijn vriendinnen. Ik kreeg dan goede raad, adviezen en tips. Maar ze stuurden mij allemaal een andere kant op. En dan wist ik het nog minder dan eerst. Want in ieder advies zag ik wel iets nuttigs. Ik waaide echt letterlijk met alle winden mee en waaide zo steeds verder van mezelf vandaan.

Tegenwoordig… Vorige week werd er bij een workshop gevraagd wie er allemaal weleens twijfelde, automatisch stak ik mijn hand omhoog. Maar terwijl mijn hand daar wapperde bedacht ik mij… mmmh wanneer heb ik voor het laatst getwijfeld dan??? Het is nog weleens zo dat ik niet weet hoe ik ergens ga komen, maar de eerstvolgende stap is mij altijd duidelijk. En al helemaal wanneer ik nu een keuze moet/mag maken tussen 2 of meer variabelen dan weet ik het gewoon meteen. Niks geen getwijfel meer.

Dus ik haalde mijn hand weer naar beneden en besprak mijn ingeving met de dame naast mij. Dát moet je vertellen joh! Dat is toch een prachtige boodschap over Soul Body Fusion®? Dus, bij deze.

Soul Body Fusion® – anderstevoren

Wil je minder twijfel? Wil je een duidelijker pad voor je ‘voelen’? Zelf veel en veel duidelijker voelen en weten wat goed voor jou is? Want ja, die keuzes die ik de laatste tijd maak zijn allen in het voordeel van mezelf. En ook dat is vrij nieuw voor mij. Goed, dan ben je bij mij, met Soul Body Fusion®, aan het juiste adres.

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.