Het wordt mij nog weleens gevraagd: “Maar waar helpt Soul Body Fusion® nou bij?” Mijn makkelijke antwoord is dan: Soul Body Fusion® ondersteunt iedereen daar waar nodig. Maar om het nog maar eens super duidelijk te maken heb ik een lijstje opgesteld met allerlei klachten waarvan bekend is dat Soul Body Fusion® hierop een helend dan wel positief effect kan hebben.

anderstevoren - Soul Body Fusion® - Waar kan Soul Body Fusion® bij helpen?
anderstevoren – Soul Body Fusion® – Waar kan Soul Body Fusion® bij helpen?

Soul Body Fusion® kan zowel kinderen als volwassenen helpen bij: blokkades, opgekropte of vast gezette emoties, spanningen, vastzitten, gebrek aan zelfvertrouwen, je krachteloos voelen en bij moedeloosheid. Het kan je ondersteunen bij je ongelukkig voelen, heling na mishandeling, bij in de steek gelaten zijn, ziekte, bij een niet werkend zelf helend vermogen van het lichaam of een slecht functionerend lichaam. Bij een magere zelfexpressie, disbalans in jouw lichaam, disbalans in jouw geest, een negatief lichaamsbeeld, angsten, chronische stress, schuldgevoelens, shock, trauma’s en geboortetrauma. Het kan helpen bij het gevoel van ongewenst te zijn, fysieke pijn, heling van teleurstellingen van het leven, een sterke binding aan het ego en geen toegang hebben tot jouw talenten.

Soul Body Fusion® kan helend werken bij de ervaring dat jouw lichaam en ziel niet op elkaar zijn afgestemd, het gevoel dat je er niet helemaal bij bent, dat je niet geaard bent, zelf saboterende gewoontes en het gevoel van er niet bij horen. Het kan helpen bij te weinig energie hebben, een slechte gezondheid, weinig vitaliteit, het koesteren van wrok, moeilijke levensomstandigheden, het gevoel hebben dat je een leven leidt op halve sterkte. Soul Body Fusion® kan ondersteuning geven bij krapte, miserabele financiën, interne conflicten, een gevoel van afgescheiden zijn, het voortstrompelen, geestesziekten, psychische problemen en overgewicht. Het kan helpen bij botbreuken, drugsverslaving, autisme, bipolariteit, de menopauze, depressie en diabetes. Bovendien kan de hoge energie van Soul Body Fusion® net zo goed helend werken bij dieren.

Ieder mens is anders.

Mocht je een van jouw klachten, frustraties of uitdagingen hierboven teruglezen; wees welkom. Heb je troubles die hierin niet vermeld zijn? Lees de rest van de website eens door of neem contact met mij op. Maar hoe dan ook geldt; volg je eigen gevoel. Trekt Soul Body Fusion® jou aan? Is er iets in jou dat hieraan toe is?

Hoe dan ook, kan ik geen garanties of toezeggingen doen. Ik kan niet op voorhand voorspellen wat jouw ziel van plan is. Wat ik wel kan vertellen is dat mensen na hun sessies sowieso beter in hun vel zitten. De meeste mensen ervaren meer sturing, leiding, een duidelijker pad van binnen uit. Maar ieders verhaal is anders. Ieder mens is anders, iedere ziel heeft een andere ‘missie’, een ieder zit op een ander stuk van zijn of haar levenspad.

Benieuwd?

Is het tijd om wat met jouw klachten te doen? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Luister hierin vooral naar jezelf! Mijn advies weet je namelijk al 🙂 <3