Hoe weet je nu of Soul Body Fusion® iets voor jou is? #vlog

Hoe weet je nu of Soul Body Fusion® iets voor jou is? #vlog #anderstevoren

Die vraag kreeg ik afgelopen weekend ook regelmatig bij de open dagen van centrum Djoj in Rotterdam. Ik heb ruim 46 mensen een behandeling gegeven. Mensen die daar rondliepen in een snoepwinkel met fijn fijn aanbod van coaches, therapeuten en behandelaars. Wat ik mensen antwoordde was iets soortgelijks als in de vlog.

Luister naar jezelf, daar ligt het antwoord. Luister naar je hart, want dat klopt altijd… ook een mooie. En als luisteren naar jezelf nu nog moeilijk is, als je makkelijker naar anderen luistert… wanneer je in de war raakt van vragen die dichtbij komen… tja… Soul Body Fusion® maakt het vast makkelijker.

De meeste mensen ervaren meer sturing, leiding, een duidelijker pad van binnen uit. Benieuwd? Is het tijd voor jouw duidelijker pad? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Luister hierin vooral naar jezelf! Mijn advies weet je namelijk al 🙂 <3

Hoe weet je nu of Soul Body Fusion® iets voor jou is? #vlog #anderstevoren
Hoe weet je nu of Soul Body Fusion® iets voor jou is? #vlog #anderstevoren

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.