Vipassana is supertof, je krijgt er een leeg hoofd van. Ruimte! Maar… wanneer ik het persoonlijk vergelijk, puur wat ik zelf ervaar… datzelfde resultaat krijg ik een stuk makkelijker met Soul Body Fusion®. Ik zou mijn Vipassana retraites voor geen goud gemist willen hebben. Zeker de 10-daagse toen ik hoogzwanger was, was heel bijzonder. Super intens, confronterend, maar natuurlijk ook kalm, rustig en vredig.

Het kan allemaal naast elkaar bestaan. Het één is niet beter dan het ander. Er zijn meerdere wegen die naar Rome, of naar die rust in jou, leiden. Maar zoals ik het nu zie is Soul Body Fusion® een ‘makkelijke’ weg. Tuurlijk ga je erna aan de slag met jezelf. Maar dat gaat wat meer geleidelijk en ‘als vanzelf’.

Ik merk dat veel mensen Soul Body Fusion® een fijne manier vinden om überhaupt te beginnen met hun weg te vinden. En voor mensen die al lekker op weg zijn komt er verdieping.

Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. <3

Soul Body Fusion® - anderstevoren - Vipassana en Soul Body Fusion
Soul Body Fusion® – anderstevoren – Vipassana en Soul Body Fusion

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.