Communicatie; een ervaring na Soul Body Fusion® #vlog

Veel mensen melden dat ze zich na hun 3 (of soms meer) Soul Body Fusion® sessie zelfverzekerder voelen. Dat uit zich op allerlei manieren. Communicatief sterker is er een die ik vaak hoor. Deze dame ging pittige discussies uit de weg en liet de goedgebekte mensen maar een eind weg praten (laat ik het netjes houden).

Tegenwoordig zegt ze ‘gewoon’ wat zei er van vindt. En dat leidt tot interessante gesprekken, discussies soms. Maar nooit tot de verhitte strijd die ze altijd uit de weg ging. En dat is dubbel winst. Want ze voelt zich hierdoor zelfverzekerder, kan beter voor zichzelf en haar visies opkomen maar échte communicatie komt van 2 kanten, dus haar vrienden en familie hebben er ook baat bij.

Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Communicatie dus 😉

Soul Body Fusion® - anderstevoren - communicatie
Soul Body Fusion® – anderstevoren – communicatie

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.