Vlog ‘Hoe kleine dingen voor grote veranderingen zorgen… met Soul Body Fusion®.’

Het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen… Ja ja… zelf heb ik inmiddels ook een lijstje met allemaal van die ogenschijnlijk kleine dingetjes die verandert zijn. Maar als ik er goed over nadenk werken die kleine dingen wel in het GROOT door.

Zo merkte ik onlangs dat ik tegenwoordig gerust een uur stil op een behandeltafel kan liggen. Dat kon ik tot een half jaar geleden echt niet hoor. Ik lag dan te woelen, te draaien, er prikte iets, een sok zakte af, ik had een kriebeltje, kramp, moest eeeeeeven verliggen enz. enz.

Nu merkte ik ineens op, tijdens een ontspanningsmassage, gut ik lig hier al bijna een uur als een blok. Ontspannen, bewegingsloos, rustig te ontvangen. En het lijkt iets kleins; tijdens een behandeling stil liggen. Maar ik bedacht me… als mijn lichaam zoveel rustiger is geworden… dan werkt dat toch ook vast door? Ik kon iig de rust en de heling van deze behandeling veel makkelijker binnen laten komen. Omdat ik meer kon ontspannen kon ik meer ontvangen, meer genieten, en kreeg ik veel meer waar voor mijn geld, hihi. Voor de behandelaar zal het ook een stuk prettiger werken trouwens.

anderstevoren - Soul Body Fusion® Nederland
anderstevoren – vrolijk onderdeel van Soul Body Fusion® Nederland

En ik bedacht me dat ik dat ook al eerder had ervaren met een andere behandeling. En ja… later ook weer. Dus het was geen toeval, of eendagsvlieg. In deze vlog heb ik het over meer gemak tijdens het daten. Ook zoiets werkt natuurlijk door op allerlei vlakken. Dat kun je zelf ook wel verzinnen. En of die betreffende date een eendagsvlieg was maakt niet eens zoveel uit. Als jij maar meer ontspannen in het leven staat. Dan zal je de grote liefde van jouw leven ook makkelijker toelaten. En das een stuk makkelijker voor die partner ook 😉

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.