Rumi Quote – Listen – Soul Body Fusion®

Rumi Quote – Listen – Soul Body Fusion® – anderstevoren

Luisteren, luisteren naar jezelf. Tussen al het gebabbel van jouw hoofd door. Tussen alle tegenwerpingen van jouw ego door. Vind maar eens de antwoorden in die chaos in jouw hoofd. Je hoort van alles, van iedereen… maar welke stem is nu van jou? Dát wordt waarschijnlijk een stuk makkelijker ná Soul Body Fusion®. De stem van jouw ziel kun je dan een stuk duidelijker horen. Zonder woorden, je wéét het gewoon.

Voor veel mensen, en laat ik vooral ook voor mezelf spreken… voelen keuzes niet meer als een opgave. Ik twijfel amper nog. Soms weet ik niet meteen welke kant ik op wil nog… maar wanneer ik nu een keuze moet maken tussen 2 of meer variabelen… dán weet ik het zo. Van binnen voel ik wat de juiste keuze is voor mij. Heel fijn.

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. En dat geeft rust, meer ruimte voor jouw innerlijke stem. De stem van jouw eigen ziel. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Eens zien wat je hoort zonder woorden.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - instapklaar
Soul Body Fusion® – anderstevoren – instapklaar 😉

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.