Twijfel en wat Soul Body Fusion® daarin kan veranderen…

Ik was een enorme twijfelkont. Veel mensen twijfelen, misschien wel iedereen. Tuurlijk, twijfelen is menselijk. Maar het kan je ook flink in de weg gaan zitten. Wanneer je om je heen raad vraagt zegt iedereen je wat anders. Zonder een duidelijke eigen stem raak je daarvan enorm in de war.

Twijfel en wat Soul Body Fusion® daarin kan veranderen… - anderstevoren
Twijfel en wat Soul Body Fusion® daarin kan veranderen… – anderstevoren

En ik kan daar over meepraten hoor. Ik was dus echt een enorme twijfelkont. Wanneer ik een keuze moest gaan maken belde ik rond. En later appte ik dezelfde vraag door naar (heel veel van) mijn vriendinnen. Ik kreeg dan goede raad, adviezen en tips. Maar ze stuurden mij allemaal een andere kant op. En dan wist ik het nog minder dan eerst. Want in ieder advies zag ik wel iets nuttigs. Ik waaide echt letterlijk met alle winden mee en waaide zo steeds verder van mezelf vandaan.

Tegenwoordig… Vorige week werd er bij een workshop gevraagd wie er allemaal weleens twijfelde, automatisch stak ik mijn hand omhoog. Maar terwijl mijn hand daar wapperde bedacht ik mij… mmmh wanneer heb ik voor het laatst getwijfeld dan??? Het is nog weleens zo dat ik niet weet hoe ik ergens ga komen, maar de eerstvolgende stap is mij altijd duidelijk. En al helemaal wanneer ik nu een keuze moet/mag maken tussen 2 of meer variabelen dan weet ik het gewoon meteen. Niks geen getwijfel meer.

Dus ik haalde mijn hand weer naar beneden en besprak mijn ingeving met de dame naast mij. Dát moet je vertellen joh! Dat is toch een prachtige boodschap over Soul Body Fusion®? Dus, bij deze.

Soul Body Fusion® – anderstevoren

Wil je minder twijfel? Wil je een duidelijker pad voor je ‘voelen’? Zelf veel en veel duidelijker voelen en weten wat goed voor jou is? Want ja, die keuzes die ik de laatste tijd maak zijn allen in het voordeel van mezelf. En ook dat is vrij nieuw voor mij. Goed, dan ben je bij mij, met Soul Body Fusion®, aan het juiste adres.

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.