Een vlog in de herhaling, hoe je in een half jaar kan groeien.

Soms moet je jezelf terugzien om de groei te zien. Dit was nog niet eens zo heel lang geleden. September 2019 opgenomen. Ik weet van mezelf, en dat herkennen anderen ook, dat ik als een blije pup rond kan springen om iets tofs, iets nieuws dat ik heb ontdekt. Iets waarvan ik vind dat iedereen het moet weten, omdat het zo geweldig is.

En dat kan een fantastische kringloopwinkel zijn, een recept, een fijne Yoga-app of nu dus al weer een poos Soul Body Fusion®. Ik kan mijn mond niet houden en stuiter rond. Hoog in mijn energie, fladderend en stralend.

Nu een half jaar later is er onwijs veel gebeurd in ons leven. Mooie dingen, pittige dingen, trieste dingen, lastige dingen. Ik ben ervan gegroeid, heb er wat rimpels bij, en een bak liefde en wijsheid. En dat fladderende over Soul Body Fusion® is gezakt. Het is in heel mijn systeem gaan zitten. Het is.

En dat klinkt voor sommigen misschien een beetje … tja weet ik veel. Maar ik voel het nu overal in mijn systeem. Ik laat me niet meer omver kletsen door nay-sayers, ik heb zelf ervaren hoe geweldig Soul Body Fusion® is en kan zijn voor anderen. Keer op keer, op keer.

Voelde Soul Body Fusion® wellicht eerst aan als het licht, als een vlinder, als een herkenning. Inmiddels voelt het meer als een boom, als een weten, als een zijn. En dát is wat Soul Body Fusion® voor velen doet. Ze zijn meer zichzelf, sterker geworteld als een boom, ze fladderen minder verdwaasd rond maar wéten ‘het’.

anderstevoren - Soul Body Fusion® Nederland
anderstevoren – Soul Body Fusion® Nederland

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.