Het leven is leuk. Het is uitdagend. Je leert veel. Het leven schenkt je prachtige verrassingen. Het geeft je zelfs cadeautjes. Het leven laat je geweldige dingen zien en ervaren. Maar soms, en soms voor héél lang voelt het hélémáál NIET zo. Is het leven saai, treurig of zelfs dodelijk ongelukkig. Komt er niets uit jouw vingers, zie je er geen gat meer in. Zit alles tegen en loopt iedereen met een groooote boog om je heen.

Tja… dat buitenspelen is dan effies ver te zoeken. Rot op met je spelen, denk je dan… Ik heb het zwaar, het is kut, d’r is helemaal geen drol aan allemaal. Het hoeft voor mij niet meer. PUNT.

ècht punt!?

Misschien punt, komma? Want je leest al tot hier… Je wilt ergens ver weg toch echt wel weer een beetje meer lol, maar je hebt totaal geen zin in oeverloze gesprekken met therapeuten. Niet navelstaren. Je wilt echt niet nog een keer met je billen bloot. En om er nog maar een lichaamsdeel bij te halen, je hart blijft lekker op slot. Zo! Punt.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - Kom je buitenspelen?
Soul Body Fusion® – anderstevoren – Kom je buitenspelen?

Maar ja, zó kom je er niet hè? Mmmh… het is wel lekker weer…

Weet je wat? Kom gewoon eens zitten bij mij. Kom 3x een uur langs. We babbelen wat, hoeft niet hoor, je mag ook zwijgen en knikken, das al voldoende. We drinken thee en water. Ik houd je handen en voeten vast en dat is het. PUNT. En dat helpt. Dat gaat je helpen.

Soul Body Fusion® is zo simpel als het effectief is.

Voor sommigen zijn de veranderingen in hun leven plotsklaps, radicaal, grandioos en met veel bombarie. Voor anderen gaat het zo langzaam dat ze het bijna niet opmerken. Het is maar wat jouw ziel aan kan. Hoe lang die al in de misère zit met jou… Maar heus, wanneer jouw ziel volledig geïntegreerd is in jouw lichaam, wanneer jij weer beschikt over dat ontbrekende puzzelstukje, zul je heus het leven weer een stuk rooskleuriger gaan zien. Dat je denkt… buitenspelen? Ja sure, NU!!

Lees meer over Soul Body Fusion® op anderstevoren.nl/ of op soulbodyfusion.nl/. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, wat de ervaringen van anderen waren, je kunt er blogs lezen of vlogs kijken. Veel van je vragen zul je beantwoord vinden bij de FAQ. Maar volg vooral jouw eigen gevoel. Wil jij weer buitenspelen? Zou SBF weleens iets voor je kunnen zijn?