Kiezen wordt een stuk makkelijker na Soul Body Fusion®. Je voelt beter aan wat goed voor je is. Er lijkt een extra programmaatje te draaien op de achtergrond dat aantjoept op het moment dat je gaat kiezen. Dat floept of tjoept er dan tussendoor en tadaaa je hebt weer een keuze gemaakt. Het klinkt bizar maar zo voelde ik het in het begin heel duidelijk. Alsof er andere wegen bewandeld werden in mijn hoofd. De normale paden, the neurlogic pathways, werden omzeild en ik voelde dat er een nieuw pad uitgesleten ging worden.

Gewoontes

Sommige gewoontes zijn gewoon niet zo goed voor je. Die pakken niet handig uit. Die maken je niet blijer. Van een aantal van die gewoontes ben je wel op de hoogte maar die krijg je maar niet aangepast. Een aantal heb je door schade en schande wel moeten aanpassen. En met een paar hardnekkige oude patronen blijf je maar opgescheept zitten.

Kies - anderstevoren - Soul Body Fusion®
Kies – anderstevoren – Soul Body Fusion®

Kies om makkelijker jezelf zijn

Soul Body Fusion® kan je helpen. Je kunt het ‘resultaat’ voor jou van Soul Body Fusion® (SBF) echt niet voorspellen. SBF maakt het je gemakkelijker om jouw geweldige en unieke zelf te zijn. Je kunt meer en meer jouw ziel aanspreken als een voortdurende bron van ondersteuning, wijsheid en koestering. Wanneer jouw ziel beter geïntegreerd is, zal jouw leven meer en meer gaan stromen.

Keuzes

En die keuzes leiden jou vervolgens meer en meer als vanzelf de goede kant op. Lees erover op anderstevoren.nl. Je leest er de ervaringen van anderen. Je vindt er nog meer blogs en ook vlogs. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, de FAQ maken ook veel duidelijk. Benieuwd naar nóg meer, kijk eens rond op Soul Body Fusion Nederland.

Benieuwd wat Soul Body Fusion® voor jou in petto heeft? Wat er te kiezen valt? Wat jouw ziel belangrijk vindt voor je? Welke kant jij op zal gaan?