Opruimen, keuzes maken en Soul Body Fusion®, #vlog

Opruimen. Voordat ik helemaal los ging met Soul Body Fusion werkte ik 10 jaar lang als opruimcoach. Ik hielp mensen met keuzes maken. Maar wanneer ik weer weg was, waren er altijd mensen die dat niet op eigen houtje lukte, dat opruimen.

Soul Body Fusion® kan je helpen met keuzes maken en dus ook met opruimen. En die veranderingen zijn blijvend, je blijft makkelijker keuzes maken, zelfs na jouw 3 behandelingen, zelfs wanneer ik weg ben. We mogen niets beloven maar de kans is wel heel groot 🙂

Zit er bij jou nou echt een ‘flink dingetje’ op dat opruimen, op het stuk ‘keuzes maken’ dan kan het zomaar zijn dat je ‘pas’ na 4 of 5 sessies verbeteringen gaat opmerken. Groot trauma kan wat meer tijd nodig hebben.

Bovendien gaat bij iedereen de verandering anders, bij de een plotsklaps, bij de ander geleidelijk. Je kunt altijd zelf voelen of je het fijn zou vinden meer behandelingen te ontvangen, meer dan de basis van drie.

Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - opruimen
Soul Body Fusion® – anderstevoren – opruimen

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.