Wie ben jij? Wat doe je hier? Waar wil je naar toe? Wat is belangrijk voor je? Het zijn niet de minste vragen. En dan… krijg jij de ruimte om te zijn wie je bent? Weet je dus wie je bent? En kun je daar zelf ruimte voor creëren? Is er genoeg tijd voor jou?

Tijdens onze pubertijd krijgen we de tijd om uit te zoeken wie we zijn. We zetten ons af, proberen het een en ander uit. Maar veel is al bepaald en voorgekauwd. Ons schoolsysteem helpt eigenlijk ook niet echt mee. Door schade en schande verschuilt ons zelf zich steeds een beetje meer. Het is best lastig om te zijn wie je bent.

Als organizer hielp ik vanuit de praktische hoek mensen zichzelf ruimte te geven. Want door spullen op te ruimen, daarmee verwachtingen los te laten, ontstaat er als vanzelf meer ruimte voor jou. Nu als Soul Body Fusion® Facilitator help ik je daar nog steeds bij, maar wel op een beetje andere manier.

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het Soul Body Fusion® proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Je wordt als vanzelf meer jezelf. Jouw ziel weet heel goed wat jij nodig hebt, welke ruimte jij mag innemen. En door de schijnbaar simpele techniek van Soul Body Fusion® ga jij als vanzelf ineens een andere kant op, zachtjes aan meestal. Maar soms zijn er meteen radicale veranderingen.

Met de Soul Body Fusion® sessies zet jij de deur open voor jouw ziel, en daarmee creëer je op een gemakkelijke manier een zee van ruimte om te zijn wie je bent. Want daar kun je dan echt niet meer omheen.

Lees de ervaringen van jouw voorgangers en voel zelf hoeveel ruimte jij wilt gaan innemen in jouw eigen leven.