Ja gewóón spelen, genieten, grappen en grollen. Wanneer heb jij dat voor het laatst gedaan? Zonder schuldgevoel?

Het is best moeilijk om uit je hoofd te stappen en te spelen en genieten. Voor sommige grote mensen is dat zelfs moeilijk terwijl ze de allerliefste, leukste en schattigste kinderen van de wereld hebben. Want ze zitten in hun hoofd. Denken aan de hypotheek die betaald moet. Dat gezeur van schoonmama en het gekonkel van de baas. Deadlines die gehaald en klusjes die gefixt moeten worden.

Niks spelen, genieten, zelfs amper met die lieve kinderen van ze.

Mmh… tja… uh….

Mmh… ik kan toch niet stoppen met werken?
Tja, die schoonmoeder blijft wel even hoor.
Uh… die deadline is belangrijk heus.

En zo ga je verder en niks spelen en niks genieten. Maar dat had je al door. Je kan op mindfulness les gaan, dat helpt. Je kan op yoga, dat helpt ook. Je kan iedere week een boswandeling plannen, dat is geweldig en moet je ook zeker doen.

Maar… wanneer je nu ECHT verandering wilt. GROTE VERANDERING zelfs, significante verbetering… En dan op een beetje makkelijke manier zonder lastige zelfcontemplatie, ingewikkelde opdrachten, en nog meer gespiegel met jezelf, dat ken je nou wel… maar je wilt wel dat ‘spelen en genieten-ding’ gefixt hebben…

Kom dan maar eens bij mij langs. Kom een paar keer, 3x, zitten, één uurtje. That’s it. Nou ja… nou, eigenlijk wel. Hoe een behandeling in z’n werk gaat is niet veel meer dan dat. Jij hoeft niet zoveel ingewikkelds te doen.

En ik kan je vertellen… dat je erna als vanzelf meer gaat genieten, gaat spelen. Want jouw ziel weet dat dat belangrijk is. En regelt dat wel voor je, als vanzelf.

Enjoy! Liefs van Maddy