Een groot voordeel, wat ik zelf heel sterk merk, is dat Soul Body Fusion® mij helpt met focus. Ik hoor het ook van anderen, maar ik zal mijn eigen ervaringen eens delen hierover. Ik deed altijd van alles tegelijk. Maar zoals de wijsheid gaat… je kan niet 2 dingen tegelijk doen… Lang dacht men dat vrouwen dat wel konden, maar dat is niet zo hoor! Dat heeft de wetenschap alweer onderuit gehaald.

Ongelukken

Je kan geen 2 dingen 100% doen. Jij kan best praten en breien tegelijk maar je laat dan eerder een steek vallen. Je kan best tv kijken en een brief schrijven tegelijk, maar jouw hart zit dan niet in de tekst. Je kant best fietsen en bellen tegelijk, maar er komen geheid ongelukken van.

Nou goed. Focus. Ik vind nog steeds veel dingen leuk maar ik doe, sinds SBF in mijn leven is, op de een of andere manier nooit meer 2 dingen tegelijk. Eigenlijk… doe ik zelfs minder dingen.

Focus - Soul Body Fusion® - anderstevoren
Focus – Soul Body Fusion® – anderstevoren

Pijnlijk

Het was eerst pijnlijk maar vooral ook een onverwachte opluchting. Op een gegeven moment merkte ik dat er ‘gewoon’ een paar dingen uitgeschakeld waren. Ik kon het lijntje niet meer vinden. Het is lastig uitleggen eigenlijk voor zoiets simpels. Het was alsof mijn verbinding, mijn interesse met sommige projecten verdwenen was, uitgewist.

Het ‘enige’ dat overbleef was ik zelf, mijn gezin en mijn praktijk. En dat was nieuw voor mij, zo ‘weinig’, maar wel heeeeeeel erg genoeg. Bovendien geeft het mij enorm veel rust en plezier en dus focus. Ik voel heel duidelijk waar ik mijn aandacht het beste kan (en wil) inzetten.

Stoppen

Ik ben altijd iemand geweest die met allerlei duurzame projecten bezig was. En wellicht komt dat ooit weer. Maar ik ben er uit een aantal gestapt. Dat vond ik moeilijk, zwaar, ingewikkeld want ik was dingen aangegaan, had mensen gemobiliseerd maar het klopte voor mij niet meer.

Dus zonder ingewikkelde trainingen of intensieve trajecten had ik mijn focus gevonden. Eerlijk… ik heb wel nog even met een coach gezeten omdat er een heel klein stukje ego dacht ‘dat kan toch niet’? Dat kan ik toch niet maken? Dat is toch niet netjes tegenover die mensen? Ik moet toch de wereld helpen? Etc…. maar ik voelde heel sterk dat het wél juist was. En die coach hielp mij net dat laatste stapje zetten.

Vrolijker, gelukkiger, vrijer…

Ik voel nu helder dat ik de wereld het meeste help door goed voor mijzelf en m’n gezin te zorgen. Ik draag bij aan de wereld door mensen de gelegenheid te geven vrolijker, gelukkiger en vrijer te zijn. Dat is dan ook meteen het ultieme doel van hier op aarde zijn volgens mij: gelukkig zijn. En niets zo duurzaam voor de wereld als gelukkige mensen. Want die zorgen goed voor zichzelf, hun naasten en de natuur.

Lees meer over Soul Body Fusion® op anderstevoren.nl. Je leest er de ervaringen van anderen. Je vindt er nog meer blogs en ook vlogs. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, de FAQ maken ook veel duidelijk. Benieuwd naar nóg meer, kijk eens rond op Soul Body Fusion Nederland. Wil jij ook jouw focus vinden? Benieuwd wat Soul Body Fusion® voor jou in petto heeft? Wat jouw ziel belangrijk vindt voor je? Neem gerust contact met mij op via mail, telefoon of what’s app bijvoorbeeld.