Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️
Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️

Lieve, beste jij, dit is een bericht vanuit mijn hart.♥️

♥️ Omdat ik in deze extreme tijden echt wil bijdragen wat ik heb om het potentieel, de frequentie en het zelfbewustzijn van de mensheid te vergroten… En ik geloof van harte dat ik jullie daar allemaal mee kan helpen met de zeer hoge frequentie van Soul Body Fusion®️ …

♥️ Bied ik bij deze mijn afstandssessies aan voor een vrije donatie via Tikkie. Ik bied je een sessie aan met minder gepraat (lees mijn website, dat scheelt uitlegtijd) maar mét alle effectieve transmissies. Dit duurt een half uur.

Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️
Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️

♥️ Ik heb inmiddels ruim ervaring met afstandssessies. Het maakt echt niet uit of de sessie met een persoon in Rotterdam, IJsland, Duitsland of Italië is. Eigenlijk is het altijd magisch leuk.

♥️ Het volledige pakket is normaal gesproken 3 sessies en dan is jouw ziel volledig geïntegreerd. Met jouw donatie betaal ik mijn teacher training deze zomer.

♥️ Heb je rust nodig, wil je meer jezelf zijn, of wil je het volledige potentieel van jouw ziel benutten?

♥️ Neem contact met mij op (mail, bel of what’s app) en we plannen jouw half uur Soul Body Fusion®️ in via videobellen (overdag of ‘s avonds). Uiteraard is een heel uur ook mogelijk.

♥️ Liefs Maddy-Devi 

Lees meer of vraag het me.

♥️ ps. elk bedrag vanaf €10 per half uur is welkom. Ik geeft de sessies nu nog liever dan ooit, omdat ik weet dat ze zoveel kunnen bijdragen.

Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️
Van mij voor jou: Soul Body Fusion® afstandssessies op donatie basis ♥️

♥️ Ok, hoe het precies werkt… ik heb het uitgeschreven…

♥️ ‘Normaal’ spreek ik 3 sessies met mensen fysiek af. 3 omdat dan de ‘Fusion’ compleet is, fysiek omdat ik dat zelf het leukste vind. Op afstand werkt eigenlijk net zo goed, dus dat doe ik regelmatig wanneer de logistiek of agenda dat beter toestaat. En bovendien… alle beetjes helpen nu. Dus wanneer je ‘maar’ 1 sessie wil afspreken is dat ook ok.

♥️ Ik heb dus een shift gemaakt van mijn perfecte aanbod naar dat wat nu in deze rare en uitdagende tijden mogelijk is, wat optimaal werkt, helpt en mensen nu liefdevol en effectief ondersteunt. 

  1. We maken een afspraak voor een half uur, (volledig uur mag ook nog steeds hoor). Dat kan zowel overdag als ‘s avonds.
  2. Je leest m’n anderstevoren.nl website, dat scheelt uitlegtijd en dan weet je wat je kan verwachten. 
  3. We videobellen via FB messenger, dat werkt makkelijk en prima. (Zoom, Skype of Whatsapp kan ook).
  4. Ik geef je een volledige Soul Body Fusion® afstandssessie. Aan de kwaliteit doe ik geen concessies. Op z’n minst heb je een ontspannen half uur, maar er gebeurt zoveel meer. 
  5. Ik stuur je een Tikkie met factuurnummer (blijft allemaal netjes volgens de regels) met een open bedrag. Dat bedrag mag je zelf invullen. Alles vanaf €10 per half uur is welkom.
  6. Ik zet alle donaties opzij voor mijn Teacher Training Soul Body Fusion®️ deze zomer.
  7. Jij geniet, en let goed op jezelf. Bepaal zelf of je meerdere keren wil afspreken. Voor het gemak en overzicht regelen we nu de betaling/donatie per sessie.
  8. Heb je jouw 3 sessies ontvangen? Dan is de volledige integratie van jouw ziel compleet. Voor altijd, en jouw ziel zal oneindig kunnen doorgroeien. Je ontvangt van mij een mailtje om daar jouw groei en veranderingen mee te ‘monitoren’.
  9. Een maand na de 3 sessies stuur ik je nogmaals een mail en kunnen we wellicht een aanbeveling uit jouw ervaringen filteren. 
  10. Je mag deze donatie-basis-aanbieding naar een aantal anderen doorsturen waarvan je denkt/voelt dat het ook hen kan ondersteunen. 

Liefs Maddy-Devi ♥️