Als kind heb ik dit nogal vaak gezegd. Er was een periode dat ik het minder zei. En nu vraag ik wel hulp, maar maak ik mijn eigen beslissingen, doe ik mijn eigen ding en doe ik het weer lekker zelluf. Misschien nog wel meer ‘zelluf’ dan voorheen.

Want wat ik doe, doe ik niet meer om een ander te behagen. Enkel wat ik voel dat goed is voor mij, voor mijn gezin, voor mijn familie, vrienden, mijn bedrijf. En dat wordt vaak gezegd hè? Doe wat goed voelt. Maar het is vaak oh zo lastig om dat goed te voelen, dat ‘goed’. Want je zit in je hoofd, je wikt en weegt en tobt.

Ik kan je vertellen… en niet alleen ik ervaar dat nu dagelijks, ook mijn klanten, iedereen die met Soul Body Fusion® in aanraking komt, dat kun je lezen op de landelijke website of lees de ervaringen van mijn klanten; Jij mag het helemaal zelluf doen. Na jouw SBF sessies zal jouw eigenheid meer gaan doorstralen in al jouw keuzes.

Je weet het ‘gewoon’ van binnenuit. Er draait een extra programmaatje die het jouw super makkelijk maakt om je eigen keuzes te maken, jouw eigenheid te leven en het lekker zelluf te doen.

Wil je meer lezen over Soul Body Fusion® en wat het met jou kan doen lees verder op anderstevoren.nl. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees anderstevoren.nl/over-maddy-devi/. Meteen een afspraak maken? Je vindt al mijn contactgegevens onderaan mijn website.