Mijn aanpak is altijd persoonlijk afgestemd. Zodat het voor jou (en mij) goed voelt en rekening houdt met jouw gezin, jouw huis, jouw agenda en jouw budget.

De tijdsduur per bezoek, kwantiteit en mate van begeleiding zijn allen variabel. Zo garanderen we voor ieder de meest plezierige (en dus meest optimale) manier van werken en veranderen.

mijn werktas


Normaliter bespreken we je hulpvraag eerst aan de telefoon met elkaar. Wanneer we beiden voor een vervolg voelen spreken we af voor een kennismaking. Tijdens dit eerste gesprek bij je thuis leren wij elkaar wat beter kennen en maak ik ook kennis met jouw thuissituatie.

We bespreken en bekijken samen wat je wilt gaan aanpakken. Tijdens dit uurtje bij jou thuis luister ik vooral en komen we samen tot een mogelijk vervolg. Dit gesprek is kosteloos.

Soms is dit al voldoende input en kun je hierna zelf verder. Bekijk hier de vervolgtarieven.


Gaan we samen aan de slag? Je kunt losse afspraken met mij maken of voor een pakket kiezen.

Wanneer je voor een pakket kiest betaal je het gehele bedrag ná de eerste afspraak en plannen we alle afspraken binnen een half jaar in. Kies je voor Pakket Small dan krijg je 2 afspraken van 2 uur.

Kies je voor Medium dan krijg je 4 afspraken van 2 uur. Daarbij krijg je ook nog ‘huiswerkbegeleiding’. Na de eerste 3 afspraken maak ik een plan van aanpak dat je kunt gebruiken wanneer je tussen 2 afspraken door zelf aan de slag gaat. Dit kan gaan om een stappenplan, kastindeling, een uitgewerkt huishoud-rooster, een nieuwe indeling van ruimtes, een overzicht van wat je wanneer gaat opruimen etc.

Het Large pakket bied je: 6 afspraken van 2 uur. Daarbij komt 6x een uitgebreid huiswerkverslag (zie hierboven). Verder 6x een telefoongesprek (of Facetime) om je optimaal te ondersteunen bij jouw proces (voor extra vragen, zaken waar je tegen aan loopt, peptalk, handige tips enz.). En als extra bonus een gratis deelname aan de Opruimchallenge.


De voorwaarden voor een pakket; je bent woonachtig in de Hoeksche Waard, of woont op maximaal 25 km van Heinenoord. De reiskosten zijn bij ieder pakket inbegrepen. Alle afspraken plannen we binnen 6 maanden. Na de eerste afspraak betaal je de complete pakketprijs in één keer. Verder lees je de algemene voorwaarden van anderstevoren hier.


Werkgebied anderstevoren
Woon je verder weg, maar wel in deze regio? Dan komt er bovenop de pakketprijs nog een schappelijke vergoeding voor reistijd- en kosten. Die maak ik graag persoonlijk, zodat je nooit teveel betaald. Neem daarvoor contact op <3