Maddy-Devi Homburg (1976)
Mensen helpen hun eigen flow te vinden is mijn drive.

Ik heb ruim 12 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt. Hierna was ik toe aan eigen groei, ontwikkeling en nieuwe kansen. Na een aantal jaren in Zuid-Frankrijk gewoond te hebben heb ik de Franse bergen ingeruild voor de Haagse duinen en ben ik anderstevoren gestart. Sinds 2014 woon ik samen, terug op mijn geboortegrond in de polders van de Hoeksche Waard.

De balans vinden tussen structuur en flow vind ik iedere keer spannend. Juist omdat ieder mens anders tikt is ieder proces voor mij weer een puzzel, een nieuw avontuur.

Wanneer je zaken tegenkomt die je lang verstopt hebt kan opruimen een uitdaging zijn. Ik ondersteun, geef ideeën maar jij houdt altijd zelf de regie. Wanneer er iets verschuift en er ruimte komt, daar krijg ik energie van.

Waarom anderstevoren?
Mijn motto is ‘doe wat goed voelt’. Mainstream of tegen de stroom in, doe het anders, doe het op jouw manier en kom vooruit; zo is anderstevoren ontstaan.

Heb je door dat je je ‘verstopt achter de rommel’, kom je niet toe aan de leuke dingen in je leven en heb je nooit genoeg geld om je dromen waar te maken? Toe aan verandering? Ik ondersteun je daarin graag.

Tot ziens, hartelijke groet Maddy-Devi.

inspiratie

Ik werk met:
Genoeg, Inzameldoelen, Timebank, Transition Towns, Repair Café, Voedselbos Hoeksche Waard, Ben geïnteresseerd in:
duurzaamheid, circulaire economie, basisinkomen, Fair Trade, hergebruik, delen en ruilen, recyclen, consuminderen, minimalisme, consuminderen
Ik organiseer:
Kledingruilfeestjes, Kinderkledingbeurs, Zondag Offline en de Opruimchallenge
Houd me bezig met:
zwerfafval rapen, moederen, wandelen, fietsen, Vipassana, zwemmen, de natuur, biologisch, bewust en vegetarisch eten, Engelse chicklits en liters lekkere thee drinken 🙂