Vlog ‘Hoe Soul Body Fusion® een relatie redde’

relatie
… en hoe ze dat uiteindelijk natuurlijk lekker zelluf deden <3

Het een leidt tot het ander. Ja duh… maar zoals al vaker gemeld… met Soul Body Fusion® is het soms een beetje opletten, speuren en navragen bij anderen eer je door hebt wat er dan verandert is bij jou. Er zijn ook mensen die het punt voor punt kunnen opsommen hoor, wat er allemaal ten goede gekeerd is voor hen. Maar… niet iedereen kan dat.

Bij deze een vrolijke vlog over een veel voorkomende uitdaging, wanneer je in een relatie allebei een andere kant op lijkt te gaan. Nu gaan er ook relaties op de klippen na Soul Body Fusion® (echt goede marketing dit). Omdat jouw ziel allang door had dat jullie niet meer bij elkaar passen en het nu de hoogste tijd is voor verandering. Maarrrr deze keer kwam het allemaal juist weer wel goed <3

relatie - anderstevoren - vrolijk onderdeel van - Soul Body Fusion® Nederland
relaties – anderstevoren – vrolijk onderdeel van – Soul Body Fusion® Nederland

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Je vindt jezelf. En dat zorgt voor oneindige wijsheid, groei, en plezier, uiteindelijk ook in je relatie. Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen (nulzes-25076253).

Je bent welkom.

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.

Meer lezen? www.anderstevoren.nl
Meer kijken? YouTube https://studio.youtube.com/channel/UCEiZbmT3N2EzW8ZH0K1mYTA