Van chaos naar creatie – Soul Body Fusion®

Vroeger… toen er nog kuilen in de weg zaten 😉 … nou ik was er een die alles strak opgeruimd wilde hebben. Toen maakte ik er mijn vak van. En toen… veranderde dat. Werd ik thuis een rommelkont. Iets met de loodgieter wiens kraan lekt. Daarbij merkte ik dat, doordat ik met de chaos in mijn hoofd aan de slag was gegaan, ik de chaos in huis beter kon handelen.

De meningen zijn er over verdeeld. Sommigen melden dat een opgeruimd bureau staat voor een efficiënte manier van werken. Anderen vinden het de basis voor creativiteit. En er zijn ook mensen die het een schoolvoorbeeld vinden van iemand met een leeg hoofd. Geen lol te halen daar.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - chaos
Soul Body Fusion® – anderstevoren – chaos

Hoe dan ook. Chaos zegt natuurlijk ook iets. Creëer je het steeds? Heb je altijd chaos om je heen? Gedij je er wel bij of zit het je in de weg. En ja, je raadt het al… ook hier kan Soul Body Fusion® jou bij helpen.

Want wat kan er gebeuren wanneer jouw ziel volledig geïntegreerd is in jouw lichaam?

  • Je zal (zeer hoogst waarschijnlijk, maar we mogen niks beloven) duidelijker keuzes kunnen maken. Omdat geen keuzes kunnen maken voor de helft oorzaak is van veel chaos.
  • Het maakt jou heel duidelijk wat wel of niet bij je past. Dat elimineert chaos als een malle natuurlijk.
  • En een groot deel van de chaos verdwijnt als vanzelf wanneer jouw ziel bedenkt dat dat niet meer nodig is allemaal. Hoppetee al die overbodige ballast overboord.

En ja. Nu ik geen opruimcoach meer ben, ben ik weer aan het opruimen geslagen hoor. Er gaat een heleboel ons huis uit. Weg omdat het niet meer past. Er is minder chaos in mijn hoofd omdat ik duidelijker weet welke richting ik op ga. Er is minder chaos omdat heel veel ruis verdwenen is. En daarmee verdwijnt de fysieke ruis van troep ook.

Lees meer…

Lees meer over Soul Body Fusion® op anderstevoren.nl. Je leest er de ervaringen van anderen. Je vindt er nog meer blogs en ook vlogs. Lees er hoe een behandeling in zijn werk gaat, de FAQ maken ook veel duidelijk. Benieuwd naar nóg meer, kijk eens rond op Soul Body Fusion Nederland. Maar volg vooral jouw eigen gevoel. Wil jij uit de chaos? Zou SBF weleens iets voor je kunnen zijn?