Rumi quote – Universe – Soul Body Fusion®

Rumi quote - Universe - Soul Body Fusion® - anderstevoren
Rumi quote – Universe – Soul Body Fusion® – anderstevoren

Jaja… dat zal allemaal wel. Ik hoorde het ook al járen. Sinds mijn 18e ongeveer begaf ik mij op het ‘spirituele’ pad. Met 19 begon ik met Reiki. En er volgde nog vele vele boeken, cursussen, workshops, retraites. Maar ik voel deze ‘waarheid’ pas écht sinds ik bezig ben met Soul Body Fusion®. Ik voel dat lijntje met het universum nu.

En niks hoor, ik ben geen half verlichte, immer geluk uitstralende space-kip geworden. Nope… ik ben nog steeds Maddy. Chaotisch, vrolijk, vol goede moed, af en toe helemaal op, creatief, eigenwijs en onhandig soms. Maar… er is wel een heeeeeeeeeeleboel verandert ook. Heel veel gaat makkelijker, heel veel gebeurt gewoon niet meer, heel veel drama blijft achterwege, of is lekker snel weer weg, er is heel veel rust gekomen in mijn lijf… ach het is zoveel, het lijkt wel het hele universum 🙂

Met Soul Body Fusion® zijn jouw lichaam en ziel weer met elkaar verbonden. Zegt jouw innerlijke stem ook dat het tijd is voor Soul Body Fusion®? Of heeft jouw hoofd het nog steeds voor het zeggen? Benieuwd? Is het tijd voor die verbinding? Lees voor meer informatie mijn blogs, bekijk mijn vlogs op Youtube of bekijk op mijn website de ervaringen of die op Soul Body Fusion® Nederland. Je mag jouw vraag natuurlijk ook altijd mailen, bellen of appen. Je bent welkom.

Soul Body Fusion® - anderstevoren - instapklaar
Soul Body Fusion® – anderstevoren – instapklaar 😉

Soul Body Fusion®

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® (SBF) proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het SBF proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Met ‘alle niveaus’ bedoel ik dat de biljoenen cellen in jouw lichaam allemaal reageren op trilling; licht, geluid, energie en liefde. Jouw ziel is de hoogste trilling die je kan bevatten en is de bron van jouw allergrootste licht en potentieel. Wanneer je bewust jouw ziel aanroept om definitief met jouw lichaam te harmoniseren en te versmelten, dan veranderen al jouw cellen.

SBF zet jouw lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met jouw hoogst mogelijke bewustzijn of het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. Bovendien zijn de veranderingen permanent en oneindig. Permanent omdat, wanneer jouw cellen veranderen om te harmoniseren met jouw hogere aspecten, jij op die frequentie zult blijven. De verandering is oneindig, omdat jouw ziel geen grenzen heeft.