referenties

Reacties n.a.v. de Kledingruilfeestjes lees je hier.

Dennis, 42, grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar
Maddy heeft mij een aantal maanden begeleid in het ordenen van mijn plannen en het nemen van stappen om ze te realiseren. Dat doet ze met een kritisch luisterend oor en met een gezonde dosis humor als het even tegen zit. Maddy is een fijne sparringspartner!

Deirdre, 31, leerkracht,
Maddy heeft mij geholpen met een planning maken en structuur te bieden in de periode na de Cito van groep 8 waarin ik toen lesgaf. Ik merkte dat ik het moeilijk vind om voor de kinderen (en mezelf) voorspelbaar en goed georganiseerd bezig te zijn. Maddy heeft mij laten zien dat met kleine aanpassingen dingen beheersbaar zijn en heeft mij geholpen met een stukje acceptatie: als leerkracht liggen mijn talenten ergens anders en misschien is dat ook prima.

Abram Janse, 31, trainer/consultant
Complimenten aan mijzelf voor het inschakelen van een juiste coach op een juist moment. Maddy-Devi heeft de gave om een stempel op m’n groei te zetten, zonder achter het stuur te kruipen. Na ons gesprek voelde ik rust bij mijn toen onzekere situatie, had ik het overzicht terug wat ik miste en was mijn vervolgactie helder. Een half jaar later ben ik verder dan ik ooit was.

Laura (51) vroedvrouw
Het was een genot om Maddy in m’n huis te hebben. Haar praktische, opgeruimde en heldere energie heeft me geholpen om in de donkerste en rommeligste hoekjes weer licht te brengen. Bovendien komt ze met goede tips en ook met adviezen zoals waar je met je spullen naartoe kan. In al haar kordaatheid en voortvarendheid was ze toch helemaal afgestemd op mijn eigen al bestaande huishoudelijke organisatie.

Sandra (42) adjunct directeur
Maddy-Devi heeft me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn tijdsbesteding thuis. Mede door haar structurele aanpak zijn mijn partner en kinderen meer taken op zich gaan nemen. Hierdoor is voor mij meer ruimte ontstaan voor hardlopen en yoga om te ontspannen naast een drukke baan. Daarnaast heeft Maddy-Devi veel praktische tips gegeven voor de inrichting van een aantal kamers en er in een paar sessies voor gezorgd dat opruim- en herinrichtingsklussen die maar bleven liggen eindelijk zijn gebeurd. Heel fijn!

Dave (46) docent hoger onderwijs
Ik heb Maddy gevraagd of ze mij kon helpen met een advies over het herinrichten van mijn woonkamer. Het ontbrak aan warmte en sfeer voor mijn gevoel. Dankzij Maddy beschik ik nu over een aantal ideeën en tips over hoe ik dit kan aanpakken. Wat ik heel prettig vond is dat Maddy goed vroeg naar wat ik zou willen, bijvoorbeeld over welke kleuren mij aanspreken, wat goede combinaties zijn van kleuren en wat het effect is van een nieuwe opstelling van de meubels. Daarnaast spraken we over andere dingen die eventueel meespelen, bijvoorbeeld over de rol van de kinderen in het huishouden, hun bijdrage, welke taken zij (meer) op zich kunnen nemen. Dit was niet direct waar ik aan had gedacht, maar het bleek onderliggend ook mee te spelen. Ik vond het heel knap van Maddy dat ze dit kon benoemen, en ben er ook heel blij mee.
Julia, 32 jaar, manager en kunstenaar
“Ik ben heel blij met de hulp van Maddy. Zij is één keer bij mij thuis geweest en ik heb nu nog steeds gemak van de dingen die zij toen vertelde. Zo bleek bij mij de gang en de meterkast een verzamelplaats voor alles-wat-geen-plaats-heeft-spul. Maddy’s oplossing was om de grote kast in de gang helemaal weg te doen (dus toen moest alles wel een plek krijgen of weggegooid worden) en mijn meterkast om te bouwen tot een mini-milieustraatje voor oud glas, papier en schoonmaakspul. Zo had ze een hele lijst handige tips en to-do’s. Nog steeds streep ik af en toe een item af van deze lijst (en voeg ook af en toe zelf een item toe). Langzaamaan wordt mijn huis steeds efficiënter ingericht.Nadat Maddy geweest was kwam een vriend langs die vroeg of ik soms verbouwd had, zo ruim oogde mijn gang :)”

Michèle (65) secretaresse
Een jarenlang ongeorganiseerd huishouden krijg je niet zomaar weer in goede banen maar dankzij Maddy ben ik nu gelukkig op het goede spoor! Door haar super praktische aanpak is nu toch eindelijk het opruimmuntje bij mij gevallen!
Zo zijn er echt enorme stapels tijdschriften de deur uit gewerkt. (Alsof ik daar ooit nog aan zou toekomen ;-)!) Ik geniet van de ruimte onder en rond de salontafel! Ook de entree van mijn flat oogt aanzienlijk beter: er hangt nu weer een normaal aantal jassen aan de kapstok. Een paar leuke exemplaren zijn al naar een volgende eigenaar en tassen vol konden er naar de Kringloop. Dit zijn maar twee voorbeelden, maar wát ben ik blij dat ik Maddy heb leren kennen, want door haar aanpak ben ik al zoveel verder gekomen! Door haar positieve en praktische instelling kreeg ik eindelijk het gevoel dat deze opruimpoging zou gaan lukken. De bel-afspraken tussendoor waren enorm motiverend en stimuleerden mij echt om op het goede “opruim-pad” te blijven. Het is bijzonder prettig om Maddy om je heen te hebben: zij weet van doorpakken, maar met humor en zij is altijd respectvol! Héél erg bedankt lieve Maddy. Dankzij jou ben ik eindelijk goed op weg!!

Truusje (66) docent Nederlands
Het was een hele zelfoverwinning om met een deskundige aan mijn eeuwige rommel te beginnen, vele eerdere pogingen bleven steken op een enkele keer. Maddy is 7 keer 2 uur langs geweest en verschillende keren heb ik op het punt gestaan om het bijltje er bij neer te gooien. Nu ben ik blij dat we samen hebben doorgezet en dat mijn boekenkast en planken er mooi uitzien, dat er veel naar de kringloop is gegaan en is weggegooid! Ik heb geleerd niet te gauw de moed op te geven want er zijn steeds wel oplossingen (de telefoontjes tussendoor zijn daar ook behulpzaam bij geweest). Geduld en vertrouwen dat het wel doorgaat, ook in je gedachten, al lijkt er niet zoveel te gebeuren in de tussentijd. Nu wil ik de discipline erin houden om elke week alleen wat aan pakken.

Esmée (38) zelfstandig ondernemer en Mark (40) manueel therapeut
Wij hadden geen overzicht in onze financiën. Aan het eind van de maand vroegen wij ons steeds af waar ons saldo was gebleven. Toen Maddy-Devi ons heeft bezocht, hadden wij na 1 sessie gelijk meer overzicht, maar vooral meer rust. Bij de 2e afspraak hebben we de puntjes op de i gezet. Nu weten we hoe we onze inkomens en uitgaven beter kunnen indelen en spaarpotjes kunnen maken. Daardoor hebben wij beiden minder stress over de financiën en meer vertrouwen. Dank je wel!

Bill Metzdorff, Managing Director, Forensic and Litigation Services, Blackman Kallick USA
Maddy-Devi is an energetic and focused organizer. She provided excellent and trusted services in the creation and start up of U-auPair. I enjoyed working with her from afar to help make U-auPair the brilliant success it turned out to be.

Patricia van Son, eigenaar U-auPair
Maddy-Devi is a 200 % organizer who helped U-auPair to get started on all different fields. Maddy-Devi is a very commited, trustworthy and creative collegue. She created many of our documents and we recommend her highly as a professional organizer since she knows how to achieve goals and is a great person on so many fields.

Mr. Mariella de Sterke, mediator bij Sterrendelver
Maddy-Devi has the capacity to make an overview of future activities that is so clear and simple that one glance is enough to know your position. She really impressed me when after a work session at my place she was kind enough to give me a hand organizing my appartment on behalf of quite a few expected guests. Within 10 minutes, it was all done! Even more impressive was how she saw at once how to get my bike in my small car. This was so complicated that after arrival it took me a while to figure out how to get it out again. Simply put, she has an astonishing gift of simplicity, creativity and efficiency in dealing with space and time.

Iris (44) bedrijfsmaatschappelijk werkster en coach
Al tijden ging onze ‘vrije tijd’ na het werk op aan het huishouden van een gezin met twee jonge kinderen (4 en 6). We vonden weinig tijd meer voor onszelf op de avonden. Totdat ik toch de drempel heb genomen om Maddy-Devi te vragen om in ons huishouden mee te kijken. Door haar open, spontane, humorvolle en warme persoonlijkheid, overkwam ik mijn schroom en liet ik haar toe in onze huishoud onkunde. Met haar snelle en praktische, anderstevoren aanpak kregen we in korte tijd een aantal tips hoe we dingen anders konden doen en aan konden passen in huis zodat we nu weer om 20:30u tijd voor ons zelf hebben. Ons huishouden staat met behulp van anderstevoren weer rechtop i.p.v. op zijn kop. Héél erg bedankt!!

Simone (47), maatschappelijk werkster
Al heel lang weet ik dat ik niet goed ben in opruimen en mijn huis en het organiseren van mijn huishouden. Af en toe zag ik weleens een advertentie over personal organizing. Ik wist dat zoiets heel goed voor mij zou zijn maar mijn indruk of vooronderstelling was altijd dat een personal organizer een wat tuttig akela achtig type zou zijn. Ook het feit dat ik me wat schaamde voor mijn onkunde “dat moet je toch kunnen als HBO opgeleide wijze vrouw”!? maakte dat ik nooit gereageerd heb op een advertentie van een professional organizer.
Bij toeval ontmoette ik Maddy-Devi en toen ze vertelde wat ze deed waren al mijn vooronderstellingen meteen van de baan en heb ik afspraken met haar gemaakt voor het samen opruimen van mijn huis. Maddy-Devi is een erg gezellig persoon met veel humor. Dit maakt dat haar bezoeken naast heel nuttig ook leuk en gezellig waren.

Nicole Morré (34) – Nimoha
“anderstevoren is als een frisse wind die door het huis gaat. Maddy-Devi geeft bruikbare tips en past deze zo nodig aan aan het tempo van de cliënt. Bovendien luistert ze goed en stelt de juiste vragen om anders dan voorheen met je huismanagement om te gaan. Heel erg bedankt!”

Marya Gasille (70), kunstenares
Maddy-Devi en haar organisatietalent heb ik leren kennen en waarderen bij de organisatie van mijn 70e verjaardag. Zij bleek helder en snel te denken, overziet ingewikkelde situaties en komt meteen tot actie. Mijn gasten waren, gezien hun reacties, ook erg enthousiast over haar. Ik kan Maddy-Devi als organizer zeker warm aanbevelen.

Geert Hamaker (75), gepensioneerd weduwnaar
Maddy-Devi heeft mij als Professional Organizer geholpen om mijn hele huis grondig op te ruimen en te ordenen. Dat deed ze snel, efficiënt, met veel handige ideeën en altijd met een zonnig humeur. Niets was haar te veel; ook het ongevraagde werd op een (voor mij als oudere met een lichte handicap) perfecte wijze opgelost.

Laila Hart, coach
Maddy-Devi heeft me fantastisch geholpen om mijn huis in Frankrijk op te ruimen en met schilderen en stylen aantrekkelijk te maken voor de verkoop, hetgeen ook gelukt is. Ze pakte dit met een uitstekende planning en veel energie aan en is daarbij ook nog een heel prettig persoon om mee te werken en een klus te klaren.