‘Het was een zeer geslaagde middag! Enkele stukken al met plezier gedragen en nu net een was met jouw wasmiddel aan het draaien. Vriendelijke groetjes en tot een volgende keer’, Naomi.

‘Was een geslaagde ruil – ik zit nu in een deels nieuwe outfit te werken (T-shirt + sweaterjasje) – de andere dingen heb ik nog niet  aangehad. De zeep heb ik ondertussen ook al uitgeprobeerd op een was met lakens (prima spul, schoon en prettig dat de geur niet zo overheersend is als bij ander wasmiddelen)!

Ik heb de link naar je site nog weer aan een paar mensen doorgestuurd dus wie weet komen er weer wat nieuwe ruilers bij. Dank voor het organiseren, wat mij betreft was ‘t heel gezellig en geslaagd. Groetjes’, Anneke

‘Dank je wel Maddy, ik vond het ook super leuk en ben erg blij met de nieuwe kleren! Ook mijn dochter is helemaal happy en is tussen het leren door steeds andere combinaties aan het uitproberen. ZO leuk en voelt heel fijn om mijn/onze kast weer opgeschoond te hebben. Ik houd je nieuwsbrief in de gaten en misschien schuif ik (samen met weer wat vriendinnen) eens aan bij een andere ruilparty!’ Groetjes Antoinette

‘De kledingruilfeestjes van anderstevoren spreken me aan vanwege de mensen, de flexibele manier van ruilen en de gezelligheid.’ Karin

‘Dat het vanuit jouw eigen levensbeschouwing een feest wordt voor bijna geen geld.’ Marieke

‘Je gaat herwaarderen wat je aan kleding hebt en je geeft wat je minder waardeert een nieuwe bestemming.’ Yolanda

‘Het concept kledingruilen vind ik al top maar het vegetarische en biologische eten zijn ook een pluspunt.’ Isabel

‘Het onverwachte terugkomen met kleding die je zelf niet aanschaft omdat het net te duur is. En de kleding die je zelf niet koopt omdat je verwacht het niet vaak aan te doen zoals een duur jasje dat een goede en erg chique aanwinst is in je garderobe.’ Sytske

‘Ik vind het alles bij elkaar een enorm geslaagde happening, leuk avondje uit. Lekker eten, lekker ruilen, weggeven, veel blije mensen en altijd weer verrassende momenten en het is voor mij heel dichtbij, ook erg prettig!’ Floor

‘Mijn meegebrachte kleding zag ik anderen goed staan en gelukkig maken. En met ‘nieuwe’ kleding thuiskomen voor geen geld en na een gezellige avond.’ Krista

‘Ik hoef niet met méér naar huis te gaan dan waar ik mee kwam maar wel met iets waar ik blijer van word dan van wat ik meenam. Als ik dan ook nog een gezellige avond heb gehad dan is dat extra leuk.’ Cindy

‘Geslaagd: ik ben van een berg kleding af, heb een gezellige avond gehad met een paar mensen die ik ken en een paar nieuwe contacten opgedaan en ging weer met een aantal kledingstukken naar huis ga waarvan ik zeker weet dat ze bij me passen en mooi staan.’ Rosalie

Hai Maddy, Ik stond al een paar keer op het punt om je een sms’je te sturen om je te bedanken voor het organiseren van het leuke ruilfeestje. Ik ben echt erg blij met de nieuwe kleding en ik vond het sowieso een erg leuke en gezellige middag. De manier waarop vond ik prettig. Volgens mij had iedereen wel alle ruimte en ik heb ook wel een beetje de instelling dat je  toekomt wat je nodig hebt/fijn vindt ofzo, volgens deze bepaalde chaotische orde (snap??). En ik vind het leuk dat jij wel een beetje stuurt en dingen aanreikt, kijkt wat bij wie past enzo (knap!). Dus ik houd me graag aanbevolen voor de volgende kledingruil en ik houd mijn oog op leuke dingetjes om in te brengen. En natuurlijk waren de hapjes echt superheerlijk, mmh! Dus nogmaals dank, lieve groet Marjorie