Dat gevoel van ‘Whoehaaaaaa’…… zo van dat je lekker los bent. Dat je vrij bent. Dat je kunt gaaaaaaan. Zoiets als wanneer je vakantie hebt, of een nieuwe liefde, of in mijn geval een nieuwe baan. En ik heb het zelfs dubbel. Whoehaaaaaa it is!!!

Want dat gevoel heb ik sinds Soul Body Fusion® in mijn leven kwam en dat gevoel heb ik dubbel sinds ik besloot dat Soul Body Fusion® mijn nieuwe ‘ding’ zou zijn. Alle ondernemersstruggles die ik ervoer als Professional Organizer zijn van de baan. Ik ervaar rust, plezier en bakken met energie en inspiratie. Ik heb er zo zin in om SBF (Soul Body Fusion®) aan de man en vrouw én kind te brengen.

anderstevoren - Soul Body Fusion® - Whoehaaaa

En dubbel zei ik toch? Ja! Want dat gevoel ervaar ik ook in mezelf; Whoehaaaa!!!! Helderheid, makkelijk keuzes maken, niet vanuit m’n hoofd, maar vanuit een soort van innerlijk weten. Het is alsof er een extra programmaatje in mij draait. Wanneer ik een keuze ‘moet’ maken, dan voel ik heel duidelijk of ik links- of rechtsaf mag gaan.

En ik ben niet de enige die van ‘Whoehaaaa’ gaat na een aantal Soul Body Fusion® sessies. Dat kun je lezen op de landelijke website of lees de ervaringen van mijn klanten.

Wil je meer lezen over Soul Body Fusion® en wat het met jou kan doen lees verder op anderstevoren.nl. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees anderstevoren.nl/over-maddy-devi/. Meteen een afspraak maken? Je vindt al mijn contactgegevens onderaan mijn website.

Whoeeeeeehaaaaaa it is! x