Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden die je kunt pakken. Manieren die je kunnen helpen jouw dag wat zonniger te maken. Wat zeg ik? Niet alleen deze dag, maar alle dagen van jouw leven.

De manier die voor mij nu echt het verschil heeft gemaakt is Soul Body Fusion®. Ooit begon ik met Reiki, ik mediteerde, zat een aantal lange Vipassana retraites uit, deed wat Feng Shui, aura- en chakra reading, las legio boeken en ben nog steeds dikke fan van Eckhart Tolle. En toen kwam ik via een uitstapje naar Access Consiousness uit bij Soul Body Fusion®.

Ik kan het nog steeds van de daken schreeuwen hoe geweldig Soul Body Fusion® (SBF) is. Want ik voel dat ik hier onbewust naar op zoek was. Ik was als Professional Organizer gek op de weerstandsprocessen die mensen hadden, maar ik liep er ook op vast. Ik kwam vaak een heel eind met mensen maar níet met iedereen en niet áltijd en dát frustreerde mij enorm. Ik zag met lede ogen aan dat sommige van mijn dierbare klanten het maar niet lukte stappen te zetten naar een fijner en makkelijker leven.

Met SBF heb ik nu een tool om mensen te verbinden met hun eigen kracht. Ik doe dus eigenlijk nog steeds hetzelfde, maar dan op een ander niveau. Ik draag bij aan de wereld door mensen vrolijker, gelukkiger en vrijer te maken. Dat is dan ook meteen het ultieme doel van hier op aarde zijn volgens mij: gelukkig zijn. En niets zo duurzaam voor de wereld als gelukkige mensen. Want die zorgen goed voor zichzelf, hun naasten en de natuur. Voor mij voelt de cirkel rond.

So…. when is it gonna be your bright, bright, sunshiny day? x