Zie voor alle actuele data de agenda of kijk op Facebook.

Hieronder lees je meer over de workshops en activiteiten die anderstevoren organiseert. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data zet je naam op ‘de lijst’.


Acces Bars®
Access Consiousness® heeft voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Acces Bars®.


Acces Bars® met z’n tweetjes
Leuke dingen zijn nog leuker wanneer je ze samen doet. Vanaf heden kun je een Access Bars® behandeling samen met een vriend, partner of kind ontvangen. Jullie liggen vlak naast elkaar.

Access Consiousness® heeft voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Acces Bars®.

Naast de diepe ontspanning die dit proces in het hoofd en in het lichaam verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access Bars® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

En hóe tof om dit samen te ervaren met een vriend, kind, partner? Kom samen liggen en ontspan…

Dit is een samenwerking van Angela van de Wetering en Maddy-Devi Homburg, beide Access Bars® practitioner. Samen zullen wij de duo-Bars® 1 x maand aanbieden op de vrijdagavond.
De geplande data zijn nu:
vrijdag 5 april
vrijdag 3 mei
vrijdag 7 juni
vrijdag 5 juli
Inloop 19:45
Duur 20:00-21:00
Praktijkruimte Croonenburgh, Oud-Beijerland
Kosten €75 pp
Welke bijdrage kan dit voor jullie zijn?

Bel of app om jouw behandeling(en) af te spreken met Maddy-Devi.

In het slechtste geval brengt Bars® je een moment van diepe ontspanning, in het beste geval verandert het je hele leven.

✨Magic starts with you.✨ Choose.✨


Kledingruilfeestjes
Een nieuwe outfit zonder pashokje en pinpas, milieuvriendelijk én gezellig!  Je biedt kleding die je niet meer draagt aan en neemt fijne ‘nieuwe’ kleding mee naar huis. We ruilen zonder puntensysteem en op basis van ‘overvloed en vertrouwen’.

We starten met een kennismakingsrondje, thee en lekkers. Soms met een bio/vega maaltijd erbij. Is jouw insteek wegdoen, een ander blij maken met jouw kleding, het milieu, jouw portemonnee, gezelligheid of een stapel fijne kleren? Je bent van harte welkom! foto’s

Journaliste i.o. Esther Kooymans nam deel aan ons Kledingruilfeestje in Schiedam en schreef dit beeldende verslag.

Zo ga je na een gezellig feestje naar huis met een goed gevulde maag én nieuwe kleding. Heb je interesse om dameskleding te komen ruilen? Geef je op en je ontvangt maandelijks nieuwe data. Reacties n.a.v. de Kledingruilfeestjes lees je hier.


Kledingruilfeestje on tour:
Kosten: vrijwillige donatie, richtprijs €10.
Voor alle Kledingruilfeestje geldt: inschrijven met mailtje o.v.v. datum  maddy-devi @ anderstevoren punt nl.
Meer uitleg, de route etc. ontvang je na je inschrijfmailtje.
Hulp nodig met kleding uitzoeken? Lees mijn stappenplan.

Kledingruilfeestje on tour was voorjaar 2015 bij:
Groene Massage
Rotterdam, CW-Café Delft, POST-21 Oud-Beijerland, Rotterzwam @Tropicana Rotterdam, MET in Het Monopole Schiedam, Lifestylecenter Fit&Fun Oud-Beijerland en bij Eetbaar Park, Den Haag.


Kledingruilfeestje op lokatie
Lokatie: waar dan ook, bij jou thuis bijvoorbeeld.
In overleg is veel mogelijk. Ter ere van een verjaardag, vrijgezellenfeestje etc. We zorgen er samen voor dat het een geslaagde happening wordt. Kies uit: het duurzame-kleding-spel spelen, kleine, grote of geen catering, extra inbreng kleding, mobiele houten kledingrekken enz. enz.
Kosten: op aanvraag


Workshop ‘Informatie dieet’ (datum volgt)
Internet is leuk en praktisch. Eigenlijk kunnen we niet meer zonder, maar is dat écht zo? Continue afleiding door bliepjes, piepjes, notificaties, een overvolle mailbox, Facebook frustratie, Social Media stress… Wanneer je even niet oplet zit je uren te ‘surfen’ en heb je nog niets gedaan. En dan hebben we het nog niet eens over de nadelige gevolgen voor je creativiteit, je empathisch vermogen, je gezondheid… Social Media Overload! Brr, maar het kan ook anders.

In deze interactieve workshop van ca. 3 uur leer je anders, relaxter en vooral ook praktisch omgaan met al je Social Media. Bewustwording is de eerste stap. De gevolgen; je herkent de stress sneller en weet ‘m op te lossen. Een werkbare mailbox, prettiger Facebook en meer rust in je hoofd. Je Social Media werkt weer voor je hoe het bedoeld is; sociaal, gezellig en genieten van nuttige informatie.

Neem je laptop, smartphone en/of tablet mee!
Extra: ‘nazorg’ en begeleiding
Deelnemers: max. 12 deelnemers
Kosten: € 85,00

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Kijk op de FAQ pagina of jouw vraag erbij zit. Zo niet? Stuur mij een mailtje.